Skip to content
Newsfeed

HUF onthult details over de release van de Nike Air Max 1

21 juni 2024 10:50
HUF onthult details over de release van de Nike Air Max 1

In 2004 kwam skatemerk HUF samen met Nike en bracht een grijs met groene Air Max 1 uit. Nu, zo’n 20 jaar later, keert het model terug in zijn OG colorway. Ook zien we de sneaker in de kleuren ‘Pink Pow’ en ‘Brilliant Orange’ verschijnen, colorways die inspiratie halen uit samples.

Het HUF X Nike Air Max 1 SP pack gaat op 15 juni 2024 droppen bij HUF en op 22 juni 2024 wordt de ‘Pear’ colorway verwacht bij Nike en andere geselecteerde retailers.

HUF en Nike breiden hun langdurige samenwerking uit. De twee merken kwamen in 2004 samen en hebben sindsdien verschillende modellen uitgebracht, waaronder de Air Force 1, Nike SB Dunk Low, Nike SB Dunk High en Air Trainer 1. Het Air Max 1 model werd in 2004 uitgebracht en krijgt in 2024 een re-release.

Het HUF x Nike Air Max 1 pack

De ‘Pear’ verschijnt in de OG colorway en deelt de kleuren grijs en groen. Het bovenwerk is van leer en is lichtgrijs van kleur. Over de upper zijn donkergrijze overlays geplaatst. De groene details op de kraag, veters en Swoosh geven de sneaker een unieke twist.

Net als de ‘Pear’ kleurstelling hebben de ‘Orange’ en ‘Pink Pow’ een basis van lichtgrijs leer. Bij deze paren komen de details (je raadt het al) in oranje en roze. Het meest opvallende detail van dit pack is dat elk paar wordt geleverd met een ‘Bones’ keychain. Bones was het hondje van HUF-oprichter Keith Hufnagel en bracht vaak tijd door in de winkel, wat deze hanger tot een mooi eerbetoon maakt.

Naast de reguliere release, kwam HUF ook met een Friends & Family release van de Nike Air Max 1. De ‘Hyperstrike’, waar er slechts 24 paar van waren, kwam met een print van de skyline van San Francisco, ontworpen door streetwear designer Benny Gold. Deze release zal echter niet terugkeren in 2024.

Na veel speculatie zijn inmiddels de officiële beelden van de ‘Pear’ verschenen in juni 2024. Bekijk de officiële beelden van de HUF x Nike Air Max 1 ‘Pear’ hieronder!

Houd de nieuwspagina in de gaten voor updates rondom deze release.

HUF Air Max 1 pack
HUF AIR MAX 1
HUF x Nike Air Max 1
HUF x Nike Air Max 1
HUF x Nike Air Max 1
HUF x Nike Air Max 1
HUF x Nike Air Max 1
HUF x Nike Air Max 1
HUF x Nike Air Max 1
HUF x Nike Air Max 1
HUF x Nike Air Max 1