Skip to content
Upcoming

Run-D.M.C. en adidas komen samen voor het jubileum van de adidas superstar

14 april 2020 19:45
Run-D.M.C. en adidas komen samen voor het jubileum van de adidas superstar

Eerder dit jaar ging er al rond dat de muziekgroep Run-D.M.C. en adidas de handen in een zouden slaan voor het jubileum van de adidas superstar. Deze maand is het zover, dan komen zij samen met twee superstar colorways. Een precieze releasedatum hebben we nog niet maar we verwachten dat de toffe colorways in deze maand nog gereleased worden.

De eerste superstar kwam alweer 50 jaar geleden op de markt als basketbalschoen. De sneaker herkennen we door de drie strepen aan de zijkant en de shell-toe. Deze iconische sneaker zien we vandaag de dag vooral als lifestyle sneaker. Iedereen kent de sneaker en heeft ongetwijfeld een paartje van dit model in de kast staan.

Door de rapgroep heeft er deels voor gezorgd dat de sneakers zo razend populair zijn geworden. Zij droegen de sneaker erg opvallend. Ze haalden namelijk de veters eruit en duwde de tong van de sneaker naar voren toe. Dit kwam bij adidas terecht en jaren later sloten de rap-groep en adidas een deal. Hierdoor was de sneaker dus ook snel populair buiten het veld.

Run-DMC adidas Superstar | Closer Look

Met deze samenwerking zijn er twee verschillende colorways, een witte en een zwarte. Beide colorways hebben een lederen bovenwerk die wordt afgewerkt door de Run-DMC branding op de tong en op de binnenzool. De hiel heeft een rode kleur gekregen. De superstar branding die we op de zijkant van de sneaker zien is in het thema van Run-DMC. Natuurlijk is de welbekende rubberen shell-toe wel gewoon op deze colorway te zien.

Wanneer de witte en de zwarte colorway gereleased worden is nog onbekend, wij verwachten dat superstar van Run-DMC en adidas deze maand nog gedropt zullen worden bij adidas. De prijs zal rond de €150 euro liggen. Voor meer informatie kan je de releasekalender in de gaten houden en ons volgen op social media.

Image by: py_rates