Skip to content
Upcoming

Rumour: adidas x Kanye West Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’

31 juli 2018 20:48
Rumour: adidas x Kanye West Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’

Na de teaser van een grote collectie unreleased Yeezy modellen én colorways ziet het ernaar uit dat de eerste colorway realiteit wordt. Het gaat om de adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’.

Begin april, toen Kanye West de gigantische collectie yeezy’s aan de buitenwereld liet zien, viel de yeezy boost 700 V2 ‘static’ direct op. Door zijn unieke look en cleane colorway viel de sneaker direct op en werd er gehoopt op een release. Nadat Kanye meerdere keren gezien was in het paartje werden geruchten werkelijkheid.

Als we kijken naar de sneaker zelf valt natuurlijk als eerst een ding op: een nieuw model. Het is duidelijk dat de inspiratie van de Yeezy 700 V2 afkomstig is van de Yeezy 700. We zien echter wel een aantal grote verschillen. Zo is bijna het gehele bovenwerk verschillend en zien we drie subtiele adidas stripes aan de zijkanten.

De midsole is nog wel hetzelfde gebleven. Door zijn tonal kleuren is de midsole nu subtieler en valt hij beter weg in het bovenwerk van de sneaker.

Er is nog geen releasedatum bekend maar volgens YeezyMafia zullen de adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’ eind december of begin januari uitkomen.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws? check dan onze Sneakerjagers Releasekalender!

Yeezy Boost 700 V2