Skip to content
Newsfeed

Ronnie Fieg teased nieuwe KITH x ASICS collab

22 oktober 2022 10:12
Ronnie Fieg teased nieuwe KITH x ASICS collab

KITH en ASICS werken al een lange tijd samen, zo heeft het duo al eerder verschillende Gel-Lyte V colorways uitgebracht. Nu in 2022 komt het collab met een geheel nieuw silhouet in twee verschillende colorways, een oranje en een witte. Lees hier meer over de paartjes!

Afgelopen zomer werkte KITH samen met Spider-Man en lanceerde een stripboek voor het 60-jarig jubileum. In dit stripverhaal werd een nooit eerder vertoond paar KITH x ASICS onthuld. Ronnie Fieg teased in oktober 2022 op zijn Instagram dat deze op New York geïnspireerde sneakers een plaatsje in de echte wereld zullen krijgen.

Het silhouet lijkt op bestaande modellen als de PTG of de Japan S, maar niets is minder waar. Het aankomende model is een nieuwe retro-stijl van ASICS. Ronnie Fieg en KITH hadden de eer om het ontwerp in twee verschillende kleuren aan de wereld te introduceren.

Één is geïnspireerd op New York City met een witte basis en kenmerkende Knicks accenten, het andere paartje is gewaagder en heeft een bovenwerk van oranje suède.

Hieronder kun je een eerste blik werpen op de sneakers! Wanneer de KITH x ASICS paartjes zullen releasen is helaas nog niet bekend. Hou daarom vooral de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates!

KITH x ASICS
KITH x ASICS