Skip to content
Newsfeed

Release reminder: PUMA Suede XL dropt in vijf colorways

20 maart 2024 16:00
Release reminder: PUMA Suede XL dropt in vijf colorways

Het PUMA Suede XL model is anno 2024 erg populair. De sneaker heeft een chunky silhouet en komt met een verdikte tong. Het paar arriveert in maar liefst vijf verschillelnde, lenteachtige colorways. De PUMA Suede XL ‘Olive Green’, ‘Putty’, ‘Sugared Almond’, ‘Dewdrop’ en ‘Grape Mist’ droppen op 21 maart 2024.

PUMA Suede XL

Na het grote succes van de adidas Campus 00’s, lijken meer merken op de bulky trend gestapt te zijn. Zo ook PUMA, die het Suede silhouet een vergrote look heeft gegeven. Recent zagen we al de eerste colorways van het Suede XL model verschijnen en kwam Pleasures met een eigen variant. Speciaal voor de lente komt PUMA met vijf nieuwe colorways van de XL-variant.

Puma Suede XL 'Putty'
‘Putty’
Puma Suede XL 'Grape Mist'
‘Grape Mist’

De ‘Putty’ colorway gebruikt verschillende tinten beige. Het bovenwerk is van stevig suède. De gewatteerde kraag en tong maken het paar erg comfortabel. De ‘Grape Mist’ arriveert in een lichtroze colorway, gekleed met witte details en overlays. Op de upper is het logo in het goud geplaatst.

Puma Suede XL 'Dewdrop'
‘Dewdrop’
Puma Suede XL 'Olive Green'
‘Olive Green’
PUMA Suede XL Sugared Almond
‘Sugared Almond’

De drie colorways ‘Dewdrop’, ‘Olive Green’ en ‘Sugared Almond’ worden elk ook op 21 maart 2024 gedropt. De sneakers hebben een grove uitstraling die goed past bij de zachte tinten van het bovenwerk. De ‘Olive Green’ colorway heeft een ietwat donkere colorway in tegenstelling tot de andere colorways uit het pack en heeft gestreepte veters gekregen.

Let op: de ‘Olive Green’ en ‘Sugared Almond’ colorways zijn beide WMNS exclusives. Deze sneakers zullen dan ook enkel in damesmaten gereleased worden. De sneaker is verkrijgbaar tot en met EU-maat 45.

De vijf verschillende colorways van de PUMA Suede XL droppen elk op 21 maart 2024 om stipt 00:00 uur bij verschillende retailers. Bekijk het volledige overzicht met de retailers waar je de colorways kunt verkrijgen hiernaast. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor meer releases.