Skip to content
Upcoming

Release reminder: Nike Air Max 1 ‘Beef And Broccoli’

9 februari 2024 16:52
Release reminder: Nike Air Max 1 ‘Beef And Broccoli’

De bekende ‘Beef & Broccoli’ colorway keert in 2024 terug op het Air Max 1 silhouet! De kleurstelling is in het verleden op verschillende silhouetten verschenen en heeft een bovenwerk van donkergroen mesh. Op 10 februari om 09:00 uur zal de Nike Air Max 1 ‘Beef And Broccoli’ gaan droppen bij Nike en diverse retailers.

🎨 Colorway: ‘Beef And Broccoli’
#️⃣ Stylecode: S70830-1
📅 Release: 10/02/2024

Het jaar 2023 bracht een scala aan opvallende Air Max 1 iteraties met zich mee, en het lijkt erop dat Nike in 2024 niet van plan is om het rustiger aan te doen. De nieuwste kleur die het legendarische model siert, is geen onbekende in de sneakerwereld: de ‘Beef and Broccoli’.

Nike

Hoewel de naam van deze kleurstelling eenvoudig lijkt, zijn de tinten die dit palet vormen allesbehalve gewoon. Met tonen van Cacao Wow, Barokbruin en Vintagegroen straalt deze colorway een ingetogen maar verfijnde uitstraling uit. Overlays van verweerd suède in chocoladebruin sieren de groene mesh basis, waardoor een textuurrijk contrast ontstaat waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. In tegenstelling tot veel andere Air Max 1 releases heeft de ‘Beef & Broccoli’ kleurstelling een zwarte tussenzool.

Om even samen te vatten: Een iconische schoen in de iconische ‘Beef & Broccoli’ kleurstelling! Wil je dit ontwerp scoren? Zet je wekker voor 10 februari om 09:00 uur, want dat is het moment waarop de Nike Air Max 1 ‘Beef And Broccoli’ uitkomt bij Nike en verschillende retailers. Je vindt een gedetailleerd release overzicht in dit artikel. Houd ook de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor andere aankomende sneakerreleases!