Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Air Jordan 3 WMNS ‘Off Noir’

14 november 2023 10:11
Release reminder: Air Jordan 3 WMNS ‘Off Noir’

De Air Jordan 3 WMNS ‘Off Noir’ wordt binnenkort gereleased. De sneaker heeft een chique uitstraling en combineert de kleuren ‘Off Noir’, ‘Black’ en ‘Coconut Milk’. Het paar is een WMNS exclusive en verschijnt dan ook alleen in damesmaten. De AJ3 WMNS ‘Off Noir’ dropt op 15 november 2023 om stipt 09:00 uur.

Air Jordan 3 WMNS ‘Off Noir’ l CK9246-001

Nike breidt haar Air Jordan lijn uit met een nieuwe colorway. De ‘Off Noir’ komt net op tijd voor de feestdagen en is met zijn luxueuze uitstraling erg geschikt voor de decembermaand. Het paar heeft een ingetogen colorway, met de kleur zwart centraal.

Air Jordan 3 WMNS 'Off Noir'
Nike
Air Jordan 3 WMNS 'Off Noir'

De Air Jordan 3 WMNS ‘Off Noir’ heeft een gestroomlijnd design, ontworpen door de welbekende Tinker Hatfield, tevens verantwoordelijk voor de Nike Air Max 1. Het silhouet komt met de welbekende ‘Elephant’ print, die speciaal ontworpen was voor de Air Jordan 3. De print verschijnt bij de neus en hiel.

Air Jordan 3 WMNS 'Off Noir'
Air Jordan 3 WMNS 'Off Noir'

Het bovenwerk is gemaakt van premium leer. Details bij de veters en hiel komen in een ‘Coconut Milk’ tint. Op de tong en hiel is het Nike en Jumpman logo geplaatst. Geperforeerd leer bij de kraag en op het bovenwerk laat de sneaker ademen.

Air Jordan 3 WMNS 'Off Noir'

De Air Jordan 3 WMNS ‘Off Noir’ wordt op 15 november 2023 om stipt 09:00 uur gereleased bij diverse retailers. Bekijk het volledige overzicht van de retailers in de releasekalender. Let op: de sneaker dropt in damesmaten – bekijk dus zorgvuldig de maattabel voor de juiste maat.