Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 1 ‘Stitch Swoosh’

13 augustus 2019 09:28
Release Reminder: Air Jordan 1 ‘Stitch Swoosh’

De Air Jordan 1 Satin ‘Black Toe’ en de ‘LA to Chicago’ zijn niet de enige Air Jordan 1’s die deze week zullen releasen. We moeten namelijk de Air Jordan 1 ‘Stitch Swoosh’ niet vergeten. Deze bijzondere sneaker heeft namelijk een aantal geweldige details. Een mooi moment om de sneaker nog eens goed te bekijken.

De details

Wat natuurlijk gelijk opvalt is dat de sneaker drie swooshes mist. Alleen aan de binnenkant van de linker sneaker is een gele Swoosh aanwezig. Bij de rest van de zijkanten van het bovenwerk lijkt het of de Swoosh er abrupt in uitgetrokken. Het enige wat overgebleven is, zijn wat rode, kapot getrokken stiksels. Hier komt ook de naam ‘Stitch Swoosh’ vandaan. Deze rode stiksels zien we eigenlijk over de gehele sneaker terug en past perfect bij het zwart met witte bovenwerk. Ook rondom het zwarte Jordan Wings logo zit een rode rand.

Voor de rest heeft de sneaker een witte midsole die op een zwarte outsole staat. Verder heeft de sneaker zwarte veters, maar is de kans groot dat daar nog een paar veters bijkomen in een andere kleur. Bijvoorbeeld wit of rood. Natuurlijk is de Nike branding terug te vinden op de bovenkant van de tong.

De release

De Air Jordan 1 ‘Stitch Swoosh’ zal zaterdag 17 augustus beschikbaar zijn via verschillende retailers zoals SNEAKERSNSTUFF en NoirForce. Check hieronder de gehele storelist.


Air Jordan 1 Defiant Couture 'Stitch Swoosh'

CD6579-071 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 'Stitch Swoosh'
Air Jordan 1 'Stitch Swoosh'
Air Jordan 1 'Stitch Swoosh'
Air Jordan 1 'Stitch Swoosh'