Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Air Jordan 1 Low OG ‘Atmosphere Grey’

24 augustus 2023 10:00
Release reminder: Air Jordan 1 Low OG ‘Atmosphere Grey’


Op 25 augustus 2023, om 09.00 uur ’s ochtends, dropt de Air Jordan 1 Low OG ‘Atmosphere Grey’ bij verschillende retailers. In 2022 kwamen de eerste beelden uit en nu kunnen we eindelijk uitkijken naar de release van het ontwerp.

De Air Jordan 1 Low OG ‘Atmosphere Grey’ komt in een mix van premium leer en weelderig suède. De schoen omarmt een elegant kleurenpalet van wit en grijs. Wit siert de basis, het middenpaneel, mudguard, tong en veters. ‘Atmosphere Grey’ accentueert de Swooshes, hiel, neus en voering.

Het Wings-logo is elegant op de hiel geplaatst en komt in een zwarte kleur. Op dezelfde manier komt het Nike Air-logo op de tong tot leven. Hierdoor wordt er een goede balans gecreëerd tussen de verschillende kleuren op de schoen.

De tussenzool vertoont een neo-vintage esthetiek die mooi samengaat met het off-white bovenwerk. Als laatste, maar niet minder belangrijk, krijgt het silhouet van Peter Moore zijn volledige vorm door een lichtere tint ‘Atmosphere Grey’ op de buitenzool.

Air Jordan 1 Low OG 'Atmosphere Grey'
Air Jordan 1 Low OG 'Atmosphere Grey'
Foto’s van @sneakertigger

De Air Jordan 1 Low OG ‘Atmosphere Grey zal uitkomen op 25 augustus 2023, om 09.00 uur ’s ochtends bij verschillende retailers. Voor een overzicht van de specifieke shops waar je het ontwerp kunt scoren, nodigen we je uit om een blik te werpen op onze releasekalender hieronder.