Skip to content
Upcoming

RELEASE adidas Stan Smith Pack op 14 maart

8 maart 2019 13:10
RELEASE adidas Stan Smith Pack op 14 maart

Je ziet ze overal. De welbekende adidas “Stan Smith” sneakers. Dit keer komt adidas weer met verschillende varianten en kleuren. Deze gloednieuwe collectie zal gereleased worden op donderdag 14 maart.

Het adidas “Stan Smith” model is niet meer weg te denken. De sneakers zie je overal voorbij komen. Een veelzijdig model die je bij verschillende activiteiten kan dragen. De meeste Stan Smith’s hebben allemaal wat van elkaar weg. Dit komt voornamelijk door het model. Ze zijn allemaal laag en vaak een one color. Dit nieuwe model heeft weer een nieuw element die zichtbaar is op de sneaker. Het adidas icoontje is verwerkt op de zijkant van de sneaker. Dit is een detail wat we nog niet eerder hebben gezien. De nieuwe collectie is verdeeld in vier colorways, namelijk wit, zwart, rood en navy blauw.

De details

De collectie bestaat uit vier verschillende colorways. Zo heb je de welbekende witte colorway die we al vaker hebben gezien. Daarnaast heb je nog de zwart, rood en Navy blauwe colorways. Toch wijken deze colorways wel iets af van de welbekende witte. Dit komt omdat de midsole/outsole allemaal wit zijn. De colorways zijn daar niet te zien. Alle varianten hebben een laag model. Ook is het adidas logo weer een aantal keer te zien. Op de hiel, de tong en het nieuwe detail. Aan de zijkant van de sneakers zie je het adidas icoontje wat we nog niet eerder hebben gezien.

De releasedatum van deze iconische sneakers is op donderdag 14 maart om 00:00. De sneakers zullen €100,- gaan kosten. Benieuwd waar je de sneakers kan bemachtigen? Kijk dan snel hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Stan Smith 'White'

BD7451 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
ADIDAS STAN SMITH 'WHITE'
BD7451

adidas Stan Smith 'Black'

BD7452 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
ADIDAS STAN SMITH 'BLACK'
BD7452

adidas Stan Smith 'Navy'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
ADIDAS STAN SMITH 'NAVY'
G27998

adidas Stan Smith 'Red'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
ADIDAS STAN SMITH 'RED'
G27997
Images by adidas