Skip to content
Watch

Queens & Sneakers Show S02 Ep. 7 met Roxane en Kelly

25 mei 2022 16:21
Queens & Sneakers Show S02 Ep. 7 met Roxane en Kelly
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De queens komen met een nieuwe aflevering van de Queens & Sneakers Show. Op donderdag 26 mei 2022 om 20:00 uur zal aflevering zeven van het tweede seizoen online gaan op het Sneakerjagers YouTube kanaal. In deze aflevering verwelkomen hosts Maartje en Carmen, de gasten Roxane en Kelly.

Net als de zesde aflevering van de Queens & Sneakers Show is ook de zevende opgenomen in Café Raffles wat zich bevindt in het kantoor van Sneakerjagers in Utrecht.

Queens & Sneakers Show Ep. 7

Roxane Stevens

Queens & Sneakers Show

De eerste gast van deze aflevering is Roxane Stevens. Roxane is 32 jaar oud en is op jonge leeftijd in Antwerpen gaan wonen. Inmiddels woont zij nu al 12 jaar in de Belgische stad. Waar zij als sneakerliefhebber werkzaam is in de sneakerbusiness.

Haar liefde voor sneakers heeft zij voortgezet in haar carrière. Zo is ze ongeveer 12 jaar geleden begonnen met werken bij Lockwood Skateshop & Avenue Store in Antwerpen.

Niet alleen heeft ze een liefde voor sneakers, maar ook voor basketbal. Ze heeft zelf 10 jaar lang gebasketbald en daarnaast heeft ze de skateshop verlaten voor basketbal speciaalzaak Bouncewear, waar zij inmiddels al 5 jaar werkzaam is.

Sinds kort is Roxane begonnen met vloggen, dit is te zien op haar YouTube kanaal RoxaneRoxanna. Hier neemt zij je mee in haar leven. Zo heeft ze bijvoorbeeld een vlog gemaakt over haar werkdag bij Bouncewear.

Kelly Fober

Kelly Fober

De tweede gast van de zevende aflevering van de Queens & Sneakers Show is Kelly Fober. Kelly is een Antwerpse freelance fotografe. Ze is geboren en getogen in Nederland en draagt daarom de ‘Brabanste Gezelligheid’ met haar mee.

Ze werkt vooral in de Antwerpse muziek & streetwear scene. Vanuit haar liefde voor spontane portretten creëert ze editorials met een rauwe en natuurlijke inslag. Ze heeft al vele samenwerkingen op haar naam staan denk hierbij bijvoorbeeld aan adidas en Diesel.

Al van jongs af aan heeft ze een passie voor sneakers. Ze kocht haar eerste paartje Jordans op eBay. De oorsprong van haar fotografie vind zich dan ook in het Sneaker Forum, Lacebag.

Aflevering bekijken

Queens & Sneakers Show
Kelly Fober

Zorg dat je op donderdag 26 mei 2022 om 20.00 uur klaar zit, want dan komt de zevende aflevering van de Queens & Sneakers Show online. De zevende aflevering van het tweede seizoen zal te beluisteren zijn op Spotify en zal te bekijken zijn op het Sneakerjagers YouTube kanaal. Heb je de vorige afleveringen gemist? Check dan vooral onze Queens & Sneakers Show playlist.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste sneakernieuws? Vergeet dan niet om ons te volgen op Instagram.