Skip to content
Events

PUMA komt met kortingen tijdens de Cyberweek

29 november 2021 17:50
PUMA komt met kortingen tijdens de Cyberweek

Na Black Friday komt PUMA nu ook met hoge kortingen tijdens de Cyberweek. Zo kun je vanaf 29 november tot 4 december 2021 profiteren van verschillende deals en kortingscodes. Deze codes zijn toe te passen op de gehele collectie en zijn hier te bekijken.

Cyberweek bij PUMA

Op 29 november is het Cyber Monday. Deze dag is een verlenging van Black Friday dat op 26 november plaats vond. Tijdens Black Friday komen een hoop winkels met hoge kortingen en kun jij items in de sale scoren. Cyber Monday vindt plaats op de maandag erop en komt met online deals. Op deze dag kun je op de webshops van verschillende merken profiteren van kortingen.

Zo ook bij PUMA, die hun Cyber Monday uitbreiden met een Cyberweek. Van 29 november tot 1 december kun je met kortingscode CYBER profiteren van 30% korting op alles en 40% korting op bestellingen vanaf €150. Op 3 en 4 december profiteer je met kortingscode CYBERWEEK van 30% korting op alles. Wij hebben onze favoriete deals alvast op een rijtje gezet.

CA Pro Classic

We beginnen ons rijtje met een klassiek model. De PUMA CA Pro Classic is een retro sneaker en haalt zijn inspiratie uit de jaren ’80. Het model uit de West Coast heeft een witte colorway en heeft gouden details op het middenpaneel en hiel. Ook is de CA Pro Classic in het zwart te verkrijgen.

CA Pro Classic PUMA
CA Pro Classic PUMA

PUMA Mayze

Ook de Mayze is een bekende sneaker bij PUMA en heeft een witte colorway. Dit dames model heeft een grove middenzool en heeft een leren upper. Op de hiel is het logo te zien en ook op het middenpaneel is PUMA afgedrukt. De sneaker heeft reflecterende elementen die oplichten in het donker.

PUMA Mayze
PUMA Mayze

Iconic T7 velours hoodie

Ook deze velours hoodie verdient een plekje in deze top picks. Het item kleurt bordeaux rood en heeft gouden details. Zo is op de borst het logo in het goud gedrukt. De hoodie heeft een capuchon en is te verstellen met trekkoorden. Het item heeft een elastische band bij de heup die de trui in model houdt.

Iconic T7 velours hoodie

Iconic T7 velours trainingsbroek

Deze trainingsbroek is goed te combineren met de velours hoodie. De broek deelt dezelfde kleur als de trui en heeft op het linkerbeen het PUMA logo in het goud gestikt. De elastische banden bij de enkels geven de broek een slim fit en in combi met de hoodie, is jouw outfit helemaal af.

Iconic T7 Velours trainingsbroek

Rudolf Dassler Legacy – Suede Mid VTG Laundry

De Suede van Puma is al sinds 1968 een iconische schoen bij PUMA. Dit vintage model is gebasseerd op de retro look van de sneaker en is onderdeel van de Rudolf Dassler Legacy collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de oprichter van PUMA en zijn bescheiden begin als ‘wasserette jongen’. Het waslabel op de tong geeft dan ook een knipoog naar zijn verleden. Voor de rest komt de schoen in het suède en heeft het donkerblauwe details.

RUDOLF DASSLER LEGACY Suede Mid VTG Laundry
RUDOLF DASSLER LEGACY Suede Mid VTG Laundry
RUDOLF DASSLER LEGACY Suede Mid VTG Laundry

Iconic T7 velours hoodie

Ook voor de dames heeft PUMA een velours trainingspak. Deze hoodie heeft een ivoor kleur gekregen en heeft een cropped fit. De zip-up hoodie heeft een capuchon die verstelbaar is met trekkoorden. Op de rits en borst komt het logo naar voren en is de hoodie ook in het bordeauxrood te verkrijgen.

Iconic T7 velours hoodie met rits

Iconic T7 fluwelen damesbroek

Deze velours broek is goed te combineren met de hoodie hierboven. De broek komt in dezelfde ivoor kleur en is evenals de hoodie gemaakt van duurzaam materiaal. Op het linkerbeen is het PUMA logo gedrukt en bij de heup zijn trekkoorden die de broek verstellen.

Iconic T7 fluwelen damesbroek

Wild Rider Rollin’ sneaker

De Wild Rider is een bekend model van PUMA. De sneaker heeft een frisse look en haalt zijn inspiratie uit de urban style. Het model combineert de materialen mesh, suède en nylon en heeft een groene colorway. De IMEVA tussenzool geeft de Wild Rider een comfortabele feel.

Wild Rider Rollin' sneakers
Wild Rider Rollin' sneakers

Elevated gewatteerd hardloopvest

Deze bodywarmer voor heren is perfect voor het hardlopen of buiten activiteiten. Het item is licht gewatteerd en heeft een zwarte kleur. Op de linkerborst is het PUMA logo in het zilver gezet. Ook heeft het item twee zakken aan de zijkanten en zijn deze dicht te ritsen. Ook dit item is tijdens de PUMA Cyberweek te verkrijgen.

Elevated gewatteerd hardloopvest
Elevated gewatteerd hardloopvest

High Impact To The Max sportbeha

Het laatste item uit onze favoriete PUMA Cyberweek picks, is deze sportbeha. Het item heeft een hoge ondersteuning en is geschikt voor verschillende work-outs. Het item is voorzien van premium ellaVATE-stof en vochtafvoerende dryCELL-technologie wat maximale steun en comfort biedt. Naast zwart, is de sportbeha ook te verkrijgen in het blauw.

High Impact To The Max sportbeha
High Impact To The Max sportbeha

Dit zijn onze favoriete picks uit de PUMA Cyberweek deals. Van 29 november tot 1 december kun je met kortingscode CYBER profiteren van 30% korting op alles en 40% korting op bestellingen vanaf €150. Op 3 en 4 december profiteer je met kortingscode CYBERWEEK van 30% korting op alles.

Mocht je liever zelf door de collectie scrollen, klik dan op de link hieronder. Vergeet niet bij het afrekenen de kortingscode CYBER toe te voegen.