Skip to content
Newsfeed

Profiteer van 20% korting met de In With The New sale bij Size?

6 september 2023 07:22
Profiteer van 20% korting met de In With The New sale bij Size?

Vanaf 4 t/m 8 september 2023 kun je profiteren van een fantastische kans om je garderobe aan te vullen met stijlvolle items en accessoires, allemaal met een geweldige korting van 20%! Lees daarom snel verder hoe jij kunt profiteren van de In With The New sale bij Size?.

Met de In With The New sale kun je je garderobe een upgrade geven met een scala aan geweldige items. Ontdek naast sneakers, ook kleding, zoals T-shirts, hoodies, jackets, shorts en broeken. Of kies een nieuwe accessoire uit, zoals een pet of een tote bag!

Om 20% korting te ontvangen, hoef je enkel de code NEW20 te gebruiken bij het afrekenen. Maar wees er snel bij, want de aanbieding loopt al en is slechts geldig tot 8 september 2023 10:00! Verder is deze sale beschikbaar op zowel de Size? website en app.

Om je een idee te geven van wat er je te wachten staat, hebben we enkele van onze favoriete items hieronder uitgelicht:

Dit is dus jouw kans om jezelf te trakteren op de nieuwste mode en streetwear items zonder je budget te overschrijden. Vergeet niet om de kortingscode NEW20 te gebruiken bij het afrekenen om van de 20% korting te genieten!