Skip to content
Upcoming

Pak alle shine met deze Nike Air Max 90 ‘White/Silver’

16 april 2020 16:16
Pak alle shine met deze Nike Air Max 90 ‘White/Silver’

De enige echte klassieke Air Max 90 van Nike is er in alle kleuren en maten, dit keer is het de beurt aan de Nike Air Max 90 GS ‘Silver’. Nike heeft het behoorlijk druk gehad met de legendarische Air Max Day die in maart was, er kwamen ontzettend veel releases en nieuwe sneakers. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor maart, want er is een nieuwe colorway gedropt op de Air Max 90. De sneaker komt in een toffe strakke witte kleur met zilveren metallic mudguard en zwarte details. De sneaker is inmiddels al verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Hier lees je alle info die je nodig hebt dus lees snel verder.

26 maart 2020 bestond het Air Max 90 model al dertig jaar. Het begon allemaal in 1990, in dat jaar maakte hij zijn debuut, hij werd sneaker is ontworpen door Nike architect Tinker Hatfield. De ‘Infrared’ is een ontzettend populaire colorway, en dat is ook niet heel gek, dit was ook de colorway die op de eerste Air Max 90 werd gebruikt. Het model is niet meer weg te denken en je kan de straat niet op zonder dat je hem tegen komt.

Nike Air Max 90 GS ‘Silver’ | CZ5867-100

Het gehele bovenwerk heeft een witte basis, met overlays van leer en een toebox van mesh. De Swoosh heeft een zwarte kleur gekregen voor het contrast. Zwart zie je ook terug op de labels en op de branding aan de achterkant van de sneaker. Natuurlijk is het Silver Metallic effect niet te missen, dat op de mudguard bevestigd is. Hierdoor pak je alle shine zodra je ze aan je voeten hebt.

Release info

De Nike Air Max 90 GS ‘Silver’ is al verkrijgbaar vanaf 35,5 t/m 40 en zijn verkrijgbaar vanaf 110,- euro. Wees er snel bij. Deze zullen hard gaan! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

Nike Air Max 90 GS 'Silver'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Nike