Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 4

27 januari 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 4

Elke week delen wij van Sneakerjagers onze favoriete Outfit Picks van de week met jullie. In week 4 hebben wij een hoop stijlvolle items op een rijtje gezet. Heb jij de outfit picks van vorige week gemist? Klik dan op de knop hieronder om deze te lezen.

Sneakerjagers Outfit Picks week 4 (2022)

1. The North Face Colour Block Sierra-Donsparka

The North Face’s Colour Block Sierra-Donsparka is erg kleurrijk. De jas is in het blauw, maar de zakken aan de voorkant zijn in het groen. De capuchon is vastgezet met drukknopen en is ook te verwijderen. Op de rug staat het logo van The North Face in het groot.

De donsjas is in de sale en kost nu €350,00 in plaats van €500,00.

Sneakerjagers Outfit Picks The North Face Colour Block Sierra-Donsparka
The North Face

2. The North Face 1996 Retro Nuptse-jas

De 1996 Retro Nuptse-jas van The North Face is een populaire donsjas. Deze jas is lichtroze met zwarte schouders en een zwarte kraag. De jas heeft twee zakken aan de voorkant. Eén van de zakken is extra groot en is ook tegelijkertijd een zak waar je de jas in kan bewaren. De zak kan je naar buiten halen en de jas kan je er in stoppen. Zo kan je de jas makkelijk meenemen tijdens het reizen.

De Nuptse kost €300,00.

The North Face 1996 Retro Nuptse-jas
The North Face

3. Tommy Jeans TJM College Wash Hoodie

De Tommy Jeans TJM College Wash Hoodie is een comfortabele hoodie gemaakt van katoen. De trui is helemaal in het donkerblauw en heeft op de borst ‘Tommy’ staan. Op de mouw staat het logo van Tommy Hilfiger. De capuchon heeft geen trektouwtjes.

De Tommy hoodie kost €99,95.

Sneakerjagers Outfit Picks Tommy Jeans TJM College Wash Hoodie
Freshcotton

4. Carhartt WIP Salinac Shirt

Het Salinac Shirt van Carhartt WIP is gemaakt van denim. Op de borst zitten twee zakken. Op de linker zak staat het logo van Carhartt WIP. De rest van het kledingstuk is blanco.

Het denim overhemd kost €98,95.

Carhartt WIP Salinac Shirt
Freshcotton

5. Woolrich Sierra Onion Jacket

Het Woolrich Sierra Onion Jacket is gewatteerd in organische vormen. De jas is olijfgroen en heeft zwarte omlijning bij de kraag en bij de sluiting. Op de linkermouw staat het logo van Woolrich zelf. Aan de voorkant zitten grote zakken. Bij de rechterzak zit zelfs een klein extra zakje.

Deze gewatteerde jas kost €339,00.

Sneakerjagers Outfit Picks Woolrich Sierra Onion Jacket
Asphaltgold

6. A.P.C. Martin Jeans

De A.P.C. Martin Jeans zijn verkrijgbaar in een ecru kleur. De stiksels op de broek zijn bruin en vallen door de lichte kleur extra goed op. De spijkerbroek heeft een losse pasvorm en de pijpen zijn recht.

De spijkerbroek kost €195,00.

A.P.C. Martin Jeans
Asphaltgold

7. Casablanca Printed Sweatshirt Fuji Ping Pong

De Casablanca Printed Sweatshirt is gemaakt van katoen. Op de voorkant zit een grafische print van twee personen die aan het pingpongen zijn met een illustratie van Mount Fuji. Aan de bovenkant staat ‘casa’. De gehele trui is wit.

De Casablanca sweater kost €324,99.

Sneakerjagers Outfit Picks Casablanca Printed Sweatshirt Fuji Ping POng
BSTN

8. Aries Arise No Problemo Sweatshirt

Deze trui van Aries Arise heeft een gewassen rode kleur. De trui heeft een oversized pasvorm. Op de voorkant van de trui staat de tekst ‘No Problemo’ in het zwart. De rug is blanco.

De Aries Arise trui kost €249,99.

Aries Arise No Problemo Sweatshirt
BSTN

9. 501 Levi’s Original Jeans (Genderless)

De 501 jeans van Levi’s zijn één van de meest populaire spijkerbroeken van dit moment. De skinny jeans zijn verleden tijd. De 501 heeft rechte pijpen en een losse fit. De spijkerbroek kan jij helemaal naar jouw eigen maat maken bij Levi’s.

De 501 kost €109,95.

Sneakerjagers Outfit Picks 501 Levi's Jeans
Levi’s

10. Levi’s Skateboarding Graphic Box Tee

We sluiten onze lijst met Outfit Picks by Sneakerjagers af met de Levi’s Skateboarding Graphic Box Tee. Het shirt heeft lange mouwen en is in het wit. Op de voorkant staat een grafische print in opvallende kleuren. Aan de rand van het shirt staat een label van Levi’s.

Het lange mouwen shirt kost €39,95.

Levi's Skateboarding Graphic Box Tee
Levi’s