Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete picks uit de SNS winter sale

25 december 2021 10:00
Onze favoriete picks uit de SNS winter sale

Nu het winterseizoen net van start is, komt SneakersnStuff met een Winter Sale. In deze sale scoor jij jouw favoriete merken en kunnen de kortingen oplopen tot wel 70%! Wij hebben onze favoriete picks van de SNS Winter Sale geselecteerd en voor je op een rijtje gezet.

SNS Winter Sale

Winter Kicks

Tijdens de winter is het natuurlijk belangrijk om goede schoenen te hebben. Zo beginnen wij onze favoriete picks met een paar stevige Air Max 95 sneakers. Met deze schoenen overleef jij de winterperiode op een stijlvolle manier.

Nike WMNS Air Max 95

Nike WMNS Air Huarache
SNS Winter Sale

Een paar witte kicks past bij elke outfit. Deze all-white Nike Air Max 95 is speciaal voor de dames en heeft Platinum Silver accenten gekregen. Scoor de kicks nu tijdens de winter sale van SNS.

Jordan MA2

Jordan MA2
SNS Winter Sale

Voor de sportliefhebbers onder ons, hebben wij de Jordan MA2. De sneaker is in herenmaten verkrijgbaar en heeft een blauwe upper. Verder zijn er nog oranje accenten op het bovenwerk te vinden en heeft het middenzool een Air Unit.

Puma WMNS Mayze Gum

Puma WMNS Mayze Gum

Met de Puma Mayze Gum til jij je outfit naar een hoger niveau. Het bovenwerk is gemaakt van bruin suède en de verhoogde gumzolen maken het paar helemaal af. Combineer de sneaker met een toffe outfit voor de ultieme winter look.

adidas ZX 420

adidas ZX 420
SNS Winter Sale

Voor een meer retro vibe, hebben wij ook de adidas ZX 420. De sneaker heeft een donkerblauwe upper en de middenzolen lijken vergeeld te zijn. Dit geeft het paar een vintage uitstraling.

Outfit Picks

Uiteraard zijn er ook een hoop toffe kledingitems in de winter sale te vinden. Merken als Nike, Carhartt WIP en Stüssy zijn hier allemaal te vinden voor een laag prijsje. Met deze items geef jij je winteroutfit een extra spice.

Nike WMNS Solo Swoosh Fleece

Nike WMNS Solo Swoosh Fleece

Ga comfortabel en warm de dag door met deze joggingbroek van Nike. Het item is gemaakt van warme fleece materialen en kleurt volledig groen. Combineer het item met een bijpassende hoodie en kicks en je look is compleet.

Puma Crew x Butter Goods

Puma Crew x Butter Goods

Deze crewneck van Puma en Butter Goods is geïnspireerd op de jaren ’70 en heeft aan de voorkant een grafisch printje. Verder heeft het item een losse pasvorm en zijn de logo’s van beide merken op de rechtermouw zichtbaar.

Soulland WMNS Kia Shirt

Soulland WMNS Kia Shirt

Voor een wat chiquere outfit hebben wij ook het Kia shirt van Soulland. Het satijnen shirt kleurt rood en heeft aan de voorkant de 12 sterrenbeelden afgebeeld.

Accessoires

Wij sluiten onze favoriete picks af met een paar accessoires. Deze items zijn zowel voor de dames als de heren verkrijgbaar en kunnen voor een laag prijsje in de winter sale gescoord worden.

The North Face Cross Body

The North Face Bozer Cross Body

New Era Team Heritage 9Fifty

New Era Team Heritage 9Fifty
SNS Winter Sale

Tot zo ver een aantal van onze favoriete picks. Uiteraard scoor je op de website van SneakersnStuff nog een hele hoop toffe items voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door de Winter sale van SNS scrollen? Klik dan snel op de knop hieronder!