Skip to content
Newsfeed

On feet beelden Nike Dunk High ‘Lunar New Year’

31 oktober 2022 16:15
On feet beelden Nike Dunk High ‘Lunar New Year’

Nieuwe beelden van de Nike Dunk High ‘Lunar New Year’ zijn opgedoken. De sneaker wordt in januari 2023 verwacht en brengt ode aan het Chinese Nieuwjaar, dat eind januari plaats vindt. De Dunk High ‘Lunar New Year’ komt in een lichte colorway. Bekijk hier de on feet beelden van het paartje.

De Nike Dunk High ‘Lunar New Year’ heeft een witte, leren upper. De suède overlays kleuren grijs en kleuren mooi met de witte upper. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Deze kleurt beige en is van suède. De details op de neus en hiel hinten naar het Chinese Nieuwjaar.

Zo heeft de hiel een embroidery van een berg met wolken eromheen gekregen. Dit element kleurt wit met goud en hint naar de naam die Chinese immigranten San Fransisco gaven in 1840. Op de tong is het Nike label geplaatst. Hierop zijn gouden details gestitched, die hinten naar het Chinese Nieuwjaar.

De sneaker wordt ondersteund door een blauwe, translucent buitenzool. Deze geeft de Dunk High ‘Lunar New Year’ een moderne twist. De perforatiegaatjes op de neus zorgen laten de sneaker ademen. De kraag kleurt groen en op de hiel is een kleine treklus in het lichtgroen geplaatst.

De Nike Dunk High ‘Lunar New Year’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in januari 2023 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden.

Nike Dunk High Lunar New Year
Nike Dunk High Lunar New Year
Nike Dunk High Lunar New Year
Nike Dunk High Lunar New Year
Nike Dunk High Lunar New Year