Skip to content
Upcoming

Officiële foto’s van de OFF-White X Nike Air Force 1 Low

12 maart 2018 14:57
Officiële foto’s van de OFF-White X Nike Air Force 1 Low

Toen in 2017 Nike en OFF-WHITE met de The Ten collectie kwamen was het direct een hit. De collectie bestond uit 9 modellen van Nike en 1 model van Converse. De succesvolle samenwerking wordt nu uitgebreid met de OFF-WHITE X Nike Air Force 1 low. Waar we op 3 maart al een nieuwe OFF-WHITE X Air Jordan 1 zagen komt er nu weer een model bij in de collectie.


OFF-WHITE X Nike ‘The Ten’
 

Virgil Abloh, oprichter van OFF-WHITE, heeft duidelijk een eigentijdse visie die anders is dan veel modeontwerpers. Op de kleding van OFF-WHITE worden geen concessies gedaan. Aparte materialen, vormen en designs vormen de collectie van OFF-WHITE.

De nieuwe OFF-WHITE X Nike Air Force 1 is in vergelijking met de The Ten collectie enigszins ingetogen. De Air Force 1 heeft weer de tekst “AIR” op de zool evenals de opgestikte swoosh. Het model is weer aangepast en is nu anders dan de Air Force 1 uit de The Ten collectie, wel zitten er weer deconstructed onderdelen op als de inner-liner en de tong. Afgemaakt met de Pull Tab gaat dit weer een succes worden!

Een officiële releasedatum is nog niet bekend, maar aangezien de officiële foto van Nike nu naar buiten zijn gekomen zal het niet heel lang meer duren. Houd voor updates Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


OFF-WHITE X Nike Air Force 1

Releasedatum: TBA
Prijs: €170,-
Colorway: White/Metallic Silver-Sail
Stylecode: AO4297-100
Storelist: Klik hier >>