Skip to content
Upcoming

Officieel: Bape x adidas Ultra Boost

24 januari 2019 14:25
Officieel: Bape x adidas Ultra Boost

Eind 2018 gingen er beelden rond van een nieuwe samenwerking tussen het Japanse streetwear label Bape en de Duitse sportgigant adidas. Het ging in dit geval om de Ultra Boost, een van de meest geliefde adidas modellen van het moment. Menig Bape en Ultra Boost liefhebbers hoopte dat de geruchten waar zijn en wat blijkt, de collab is officieel bevestigd!

Bape wordt gezien als een van de grootste streetwear merken op het moment, omdat alles wat het merk aanraakt veranderd in goud. adidas heeft al een aantal keer samengewerkt met Bape voor verschillende items, van schoenen tot kleding. Voor de volgende samenwerking ligt de focus op de Ultra boost. Bape, wat bekend staat om zijn signature camouflage, heeft zijn kunstje losgelaten op het primeknit model.

De pack bestaat uit twee colorways, een groen/bruin camouflage variant en een grijs tinten/zwart variant. Beide sneakers zijn uiteraard gemaakt van het signature primeknit materiaal waardoor er extra flexibiliteit, comfort en temperatuur aanwezig is. Waarbij de groene variant de stripes wit zijn heeft de zwarte variant matching grijze three stripes.

De details

Op de tongue is een leuk detail aangebracht in de vorm van een Bape logo gemaakt van de Amerikaanse vlag. Zoals altijd hebben beide sneakers de standaard ‘Ultra Boost’ branding op de heelcap in goud en tonal zwart.

Zoals altijd liggen de uppers van de Ultra’s op een zool gemaakt van BOOST, een super licht en duurzaam materiaal wat ook nog eens extreem veel comfort verzorgt. Om het duurzame aspect te ondersteunen zijn daarom de outsoles gemaakt van oude continental banden.

De adidas Ultra Boost x Bape’s zullen 2 februari verschijnen via adidas.com en geselecteerde adidas retailers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Ultra Boost x Bape ‘Green’

Releasedatum: 2 februari 2019 vanaf 00:01 uur
Prijs: €250,-
Colorway: Supplier Colour/Ftwr White/Core Black
Stylecode: F35097
Bekijk hier de storelist



adidas Ultra Boost x Bape ‘Black’

Releasedatum: 2 februari 2019 vanaf 00:01 uur
Prijs: €250,-
Colorway: Supplier Colour/Core Black
Stylecode: G54784
Bekijk hier de Storelist