Skip to content
Upcoming

On feet foto’s duiken op van de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’

31 juli 2020 17:00
On feet foto’s duiken op van de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’

We wachten al enige tijd op meer informatie over de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ release, maar er komt maar weinig nieuws naar buiten. Wel duiken er wekelijks foto’s op van de colorway. Nu zijn er on feet foto’s naar buiten gebracht van de sneaker.

Nog niet zo lang geleden verscheen ook al de Off-White x Air Jordan 4. Deze sneaker was verwerkt in een beige kleur op de gehele sneaker. Vele sneakerheads wilde een paartje scoren, maar helaas was de sneaker overal binnen no-time uitverkocht. Wel is het mogelijk om de sneaker te shoppen via StockX.

Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ | CT8480-100

De upper van de sneaker is gemaakt van textiel dat doorschijnend is. Eerder verscheen er ook een Off-White x Air Jordan 5 in het grijs en deze beschikte over cirkels. Deze zijn ook terug te vinden op deze sneaker. Het is mogelijk om de cirkels uit de sneaker te snijden, zodat je je sneaker een eigen draai eraan kan geven. De tong is zilver van kleur en is gemaakt van 3M materiaal, wat betekent dat de tong volledig reflecterend is. Onder het bovenwerk loopt een midsole die zwart van kleur is en hierop zijn enkele rode details te vinden, terwijl de voorkant van de midsole deels transparant is.

Helaas is er nog steeds geen releasedatum bekend gemaakt van de sneaker. Wij verwachten dat de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ ergens in oktober zal droppen. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor alle aankomende releases. Check hieronder de on-feet afbeeldingen.

Off-White X Air Jordan 5 'Sail'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 Sail
Air Jordan 5 Sail
Images by @earlygvng