Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike SB x Air Jordan 1 ‘LA to Chicago’

12 augustus 2019 15:11
Release Reminder: Nike SB x Air Jordan 1 ‘LA to Chicago’

Week 33 van 2019 is een mooie week voor de Air Jordan 1 fans onder ons, want er komen deze week maar liefst 3 verschillende colorways uit. Deze week released Jordan Brand een ‘Black Toe‘ en een ‘Stitch Swoosh‘ colorway. Ook komt de ‘LA to Chicago’ colorway opnieuw uit. Eerder kwam de colorway al uit op 25 mei 2019 en nu gaat de Nike SB x Air Jordan 1 ‘LA to Chicago’ zijn terugkeer maken bij verschillende retailers.

In 1985 zag de Air Jordan 1 voor het eerst het daglicht. De sneaker was ontworpen door Peter Moore. Van het model werden er verschillende colorways uitgebracht. Na de eerste releases in de jaren ’80, startte in 1994 het retro tijdperk van de Air Jordan 1, omdat Michael Jordan stopte met basketbal. De sneaker maakte in 2001 zijn comeback en introduceerde het merk tegelijkertijd een mid-top model. Vervolgens begon Jordan Brand pas in 2008 met het opnieuw uitbrengen van de Air Jordan 1 High-top model.

Nike SB x Air Jordan 1 ‘LA to Chicago’ | CD6578-507

Aanstaande donderdag, 16 augustus 2019, komt de ‘LA to Chicago’ colorway terug na 3 maanden. In mei kwam de sneaker voor het eerst uit en was hij enorm populair onder zowel de Nike SB fans als de Jordan fans. Wat bijzonder is aan deze colorway, is dat het hoge silhouet in eerste instantie een paarse/gouden kleur heeft dat lijkt op een ‘Lakers’ thema. Met voldoende slijtage verandert de colorway van paars/goudkleurig naar de klassieke ‘Chicago’ colorway, die beschikt over rood/zwart/witte kleuren.

Naast deze toffe colorway beschikt het silhouet ook over een skate-ready Zoom Air Unit en een duurzame rubberen outsole. Vervolgens is het design afgewerkt met Nike SB branding op de tong en het voetbed.

Op vrijdag 16 augustus zal de Nike SB x Air Jordan 1 ‘LA to Chicago’ uitkomen via Patta en andere retailers. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist overview. Benieuwd naar hoe de colorway eruit ziet? Scroll dan iets verder naar beneden om de foto’s te bekijken. Op de foto’s is duidelijk te zien hoe de colorway verandert van kleur door de slijtage. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!


Nike SB X Air Jordan 1 OG 'La to Chicago'

CD6578-507 · Prijs vanaf €217,-

Naar alle aanbieders
LA to Chicago
LA to Chicago
LA to Chicago
Images by @hanzuying