Skip to content
Upcoming

Nike voegt weer een colorway toe aan de SB Dunk J-Pack collectie

15 januari 2020 08:30
Nike voegt weer een colorway toe aan de SB Dunk J-Pack collectie

2020 is amper begonnen en toch komt er iedere dag wel nieuws over een Nike SB Dunk release. Tuurlijk wachten we met smart op de ‘Safari’ en de Travis Scott collab, maar ook komen er normale releases aan die je niet wilt missen. Zo komt er binnenkort ook weer een Dunk uit die onderdeel is van het J-Pack, dit keer is het een Nike SB Dunk in de bekende ‘Shadow’ colorway.

Tuurlijk is de Nike SB Dunk een stuk meer in het nieuws omdat de sneaker vaker gespot wordt door bepaalde artiesten, waarvan Travis Scott natuurlijk de bekendste is. Maar dit betekend dat menig (SB) Dunk liefhebber dit jaar zijn geluk niet op kan.

Nike SB Dunk Low J-Pack ‘Shadow’

Het is 2005 en Nike brengt een Dunk uit die de zelfde colorway heeft als de de Air Jordan 1 ‘Royal Blue’. In de jaren die volgen heeft de skate-tak van Nike verschillende Dunk’s uitgebracht die ook dit principe hadden. In 2019 kwam er nog een ‘Pine Green’ versie uit. Maar genoeg over het verleden, het is tenslotte 2020. Dit jaar mogen we namelijk weer een Dunk in deze klassieke style verwachten. Dit keer zal de ‘Shadow’ colorway op de sneaker verschijnen. De verdeling van de panelen in combinatie met deze ‘makkelijke’ kleuren zorgen voor een sneaker die perfect in balans is. Kijkend naar de materialen zien we de ‘underlays’ gemaakt zijn van leer en de ‘overlays’ zijn van kort suede gemaakt.

De Nike SB Dunk ‘Shadow’ heeft nog geen vaste release datum, maar houdt, zeker in februari, onze releasekalender goed in de gaten. Want mogelijk zal die dan al bij je locale skateshop droppen!