Skip to content
Upcoming

Er is mogelijk een retro versie onderweg van de Nike SB Dunk Low ‘Trail End’

26 augustus 2020 19:24
Er is mogelijk een retro versie onderweg van de Nike SB Dunk Low ‘Trail End’

In 2020 zijn er al vele retro colorways opgedoken en het ziet er niet naar uit dat hier een einde aankomt. Er zijn namelijk geruchten opgedoken over een retro colorway van de ‘Trail End’ colorway op de Nike SB Dunk Low.

Het is alweer een tijd geleden dat we de originele ‘Trail End’ colorway voorbij hebben zien komen. De colorway verscheen namelijk in juni 2007 op het model. Destijds trok de colorway niet al te veel aandacht wat mogelijk kwam door de bruine kleur. In de huidige sneakerwereld zou de colorway een stuk populairder zijn, aangezien Travis Scott zijn Air Jordan 1 over een soortgelijk kleurpallet beschikte en ook deze was zeer gewild!

Nike SB Dunk Low Retro ‘Trail End’ | Closer Look

De ‘Trail End’ is opgemaakt uit een kleurencombinatie van drie kleuren, namelijk bruin, wit en zwart. Het bovenwerk beschikt over een basis dat is gemaakt van wit leer met hierop overlays die zijn gecreëerd van bruin suède. Wat voornamelijk de aandacht trekt is de Swoosh. Deze is namelijk omgetoverd in een reptielen huid in een zwarte kleur. Onder het bovenwerk loopt een rubberen witte midsole en een zwarte outsole.

Of de geruchten ook werkelijkheid worden is nog maar even afwachten. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten voor je dagelijkse dosis sneaker nieuws! Scroll naar beneden voor foto’s.


Nike SB Dunk Low Trail End
Nike SB Dunk Low Trail End
Images by @sneakerjamz