Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Dunk Low Pro ‘Laser Orange’

14 mei 2020 20:34
Release Reminder: Nike Dunk Low Pro ‘Laser Orange’

De Nike SB Dunk Low Pro heeft een iconische Dunk stijl in een laag uitgesneden design. De Zoom Air unit in de hak en de gewatteerde tong zorgen voor een comfortabele pasvorm die ideaal is voor het skaten. Het model krijgt dit keer een nostalgische colorway, namelijk ‘Laser Orange’.

De Nike SB Dunk Low Pro ‘Laser Orange’ is gemaakt van een drietal kleuren. Zo is het bovenwerk opgemaakt in de kleuren ‘Laser Orange’, blauw en wit. Toch zien we dat Nike heeft gekozen voor een subtiel detail voor deze sneaker. Zo is de swoosh gemaakt van een lakleren materiaal. Dit geeft de sneaker toch net een beetje extra dynamiek die hij anders nodig had gehad.

Voor het bovenwerk hebben ze gebruik gemaakt van drie materialen. De oranje details zijn gemaakt van een boterzacht premium suède materiaal. De witte tussenpanelen en de toebox is gemaakt van gladleer. Zoals we al gezegd hadden is de swoosh gemaakt van pattent leather, ook wel: lakleer.

De Nike SB Dunk Low Pro ‘Laser Orange’ zal uitkomen op 15 mei bij Nike.com. Wil jij deze sneaker scoren? Check dan deze link of de Sneakerjagers Releasekalender.

Nike SB Dunk Low 'Laser Orange'

BQ6817-800 · Prijs vanaf €198,-

Naar alle aanbieders