Skip to content
Newsfeed

Nike komt met Dunk Low ‘Vintage Navy’ colorway

6 oktober 2021 21:00
Nike komt met Dunk Low ‘Vintage Navy’ colorway

Nike brengt een nieuwe Dunk Low uit. De ‘Vintage Navy’ heeft een retro look gekregen en haalt zijn inspiratie uit de ‘Villanova’. Het paartje wordt in 2021 verwacht.

Nike Dunk Low ‘Vintage Navy’

De Dunk krijgt een nieuwe colorway. De ‘Vintage Navy’ haalt zijn inspiratie uit de Nike Dunk High ‘Villanova’, die in 1985 uitkwam. Zo deelt de ‘Vintage Navy’ hetzelfde donkerblauw met witte kleurenpalet. De colorway is geïnspireerd door de teamkleuren van college basketbalteam ‘Villanova’ uit Amerika.

De ‘Vintage Navy’ haalt zijn inspiratie uit de Dunk High ‘Be True To Your School’ serie. In dit pack zaten ook de bekende colorways als de ‘Michigan’, ‘Syracruse’ en de ‘St. John’s’. In dit pack zat ook de ‘Midnight Navy’ colorway. De navy blauwe kleuren van dit paar zijn terug te vinden op de aankomende ‘Vintage Navy’.

De Dunk Low ‘Vintage Navy’ heeft dus al een bekende colorway. Het nieuwe paartje heeft een witte upper gekregen en de overlays kleuren donkerblauw. Ook de swoosh en heeltab kleuren navy blauw. Het bovenwerk van de Dunk bestaat uit leer en op het label op de tong is het Nike logo gestikt.

De middenzool van de sneaker heeft een vintage look gekregen en zijn pre-yellowed. De buitenzool heeft dezelfde navy kleur gekregen als de overlays op het bovenwerk. Op de buitenzool is het Nike logo te zien.

De Dunk Low ‘Vintage Navy’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt het paartje in 2021 verwacht. Houd onze releasekalender in de gaten om deze sneaker niet te missen. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van alle nieuwste updates en releases.

Nike Dunk Low Navy White
Nike Dunk Low Navy White
Nike Dunk Low Navy White
Nike Dunk Low Navy White
Nike Dunk Low Navy White
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date