Skip to content
Upcoming

Nike komt met de nieuwe Air Max 270 React

28 mei 2019 17:26
Nike komt met de nieuwe Air Max 270 React

In aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal voor de vrouwen is er een nieuw model gespot. Toen de dames van het Amerikaanse voetbalelftal bij de Good Morning America Show waren droegen ze stuk voor stuk dit paartje. Hoogst waarschijnlijk gaat deze sneaker de Nike Air Max 270 React heten.

De details

Nike heeft alle positieve aspecten van de moderne sneakers in deze sneaker gestopt. Om te beginnen hebben ze eenzelfde soort zool gebruikt als die van de React Element 87, alleen hebben ze bij deze sneaker een gele Air Bubble eraan toegevoegd die je waarschijnlijk kent van de Air Max 270. Vervolgens heeft het een blauw kleurige mudguard die helemaal doorloopt tot de achterkant en zitten er rood keurige overlays op. Daarnaast is de upper wit en heeft het een zwarte Swoosh. Tevens heeft de sneaker een witte tong en heeft het rood kleurige eyelets. Ten slot is de lining van de sneaker geel van kleur.

Na verwachting gaat dit model in de zomer uitkomen in verschillende colorways. Helaas zijn de exacte datum en prijs van deze sneaker nog niet bekend. Als jij meer wil weten over wanneer deze beauty gaat uitkomen en waar je hem dan kan bemachtigen? Houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


Nike Air Max 270 React Release Date
Image by: complexsneakers