Skip to content
Brand

Deel de allerbelangrijkste eerste stapjes met de Nike Swoosh 1

6 november 2023 19:01
Deel de allerbelangrijkste eerste stapjes met de Nike Swoosh 1

Nike heeft met zijn aller nieuwste kinderschoenen een totaal nieuw doel op ogen. Op 31 oktober kregen we namelijk een nogal kleine maar toch grote verassing, namelijk de drop van de nieuwe baby ‘sneaker’ van Nike. De Nike Swoosh 1, Nike’s nieuwste schoentje voor de allerkleinsten, is ontworpen met de focus op kinderen.

De schoen is bedacht met dezelfde aanpak die Nike toepast voor al hun schoenen: ze duiken in de wensen van kinderen, laten zich leiden door kinderen zelf, en bedenken vernieuwingen die speciaal gericht zijn op de kleintjes, vergelijkbaar met wat ze hebben gedaan met de Nike Dynamo Go en Nike Air Max 270 Go.

De Nike Swoosh 1 is tot nu toe verkrijgbaar in 1 colorway, het kleurrijke ‘Siren Red’. Deze vrolijke kleurenselectie zorgt ervoor dat deze schoentjes gelijk opvallen en geeft een totaal nieuwe kijk op het design van kinderschoenen.

Nike Baby
Nike Swoosh 1

Maar dat was nog niet alles. Deze speciale babyschoentjes van Nike hebben ook een hele speciale outsole. De TPU-outsole is ontworpen voor goede grip en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat al dat rondrennen niet eindigt in een valpartij. De ruime neus of ’toe box’ van de schoen laat de tenen natuurlijk spreiden en bewegen.

Het naadloze Flyknit-bovenwerk van de schoen biedt flexibele ondersteuning in alle richtingen. Hierdoor kan de schoen soepel meebuigen, wat kinderen de bewegingsvrijheid geeft om het gevoel van blootsvoets rondlopen na te bootsen.

Nike baby schoen

Mocht je nog meer van het aller laatste sneaker nieuws willen lezen, check dan een van de andere artikelen op onze website!