Skip to content
Newsfeed

Nike introduceert de Nike Calm Mule

14 augustus 2023 20:56
Nike introduceert de Nike Calm Mule

Misschien ben je nog in de ban van de onlangs aangekondigde Yeezy restock, echter is adidas niet meer de enige store die populaire slides uitbrengt. Voor de zomer van 2023 introduceerde Nike de Calm Slide, na dit grote succes breidt het merk met de Swoosh de lijn uit, met de Nike Calm Mule.

Wanneer we de muiltjes kunnen verwachten is nu nog onduidelijk. Bekijk in dit artikel de officiële beelden van opkomende release.

Nike Calm Green 'Black' zijkant
Nike
Nike Calm Green 'Grey' zijkant

Voor nu heeft het model de naam ‘Calm Mule’ gekregen, het slipperachtige model is overduidelijk geïnspireerd op de eerder uitgebrachten slides. Het verschil tussen de silhouetten is dat bij de Mule de voet meer bedekt is.

Er zullen vier verschillende colorways van het model uitkomen. Een herfstachtige line up met een zwarte, een grijze, een donkergroene en een beige variant van de slip on. Aan de binnenste zijkant van het model is een opening te vinden voor een luchtig gevoel aan de voet.

Nike Calm Green 'Olive' zijkant

Helaas moeten we nog even geduld hebben voordat we de Nike Calm Mule kunnen coppen. Er is namelijk nog geen releasedatum bekend. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor alle updates rondom de Mule en geniet in de tussentijd van de onderstaande foto’s van het model.

Nike Calm Green 'Olive' bovenaanzicht
Nike Calm Green 'Olive' onderkant
Nike Calm Green 'Black' bovenkant
Nike Calm Green 'Black' zijkant
Nike Calm Green 'Grey' achterkant
Nike Calm Green 'Grey' zijkant
Nike Calm Mule 'Hemp' zijkant
Nike Calm Mule 'Hemp' bovenkant