Skip to content
Upcoming

De ‘Michigan’ colorway komt op de Nike Dunk Low

30 december 2020 15:05
De ‘Michigan’ colorway komt op de Nike Dunk Low

De Nike Dunk hype wordt meegenomen naar 2021. Zo staan er in januari al vele colorways op ons te wachten. Nu zijn de eerste beelden opgedoken van de Nike Dunk Low ‘Michigan’. Deze colorway kunnen we allemaal kennen van de laatst uitgekomen Nike Dunk High ‘Michigan’ en de Off-White x Nike Dunk Low.

De ‘Michigan’ colorway werd voor het eerst gezien in 1985, op de Nike Dunk High. Deze Dunk High was onderdeel van het Be True To Your School Pack. In dit pack zaten verschillende colorways van scholen vanuit heel Amerika. Eind 2019 zagen we deze colorway ook weer terug komen op de Off-White x Nike Dunk Low. Dit was de eerste keer dat Virgil Abloh zijn ontwerpen op de Dunk Low had gericht. Deze colorway was onderdeel van twee andere colorways genaamd ‘University Red’ en ‘Pine Green’. Vanaf dit moment was de Dunk hype weer helemaal terug.

Nike Dunk Low ‘Michigan’ | DD1391-700

De Nike Dunk Low verschijnt in een kleurencombinatie van geel en blauw. Deze kleuren zijn verdeelt over het hele lederen bovenwerk. De basis van de sneaker heeft de gele kleur gekregen terwijl de overlays op de sneaker de blauwe kleur op zich krijgen. Deze kleur blauw is ook terug te vinden op de Swoosh die naar het achterste deel van de sneaker loopt. De Nike branding is te vinden op de hak in het geel en op de tong in het blauw. Het lederen bovenwerk rust op een witte midsole met blauwe rubberen outsole.

Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend gemaakt voor deze mooie Nike Dunk Low ‘Michigan’. Wel kunnen we de sneaker ergens in het begin van 2021 verwachten bij Nike voor €100,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd Sneakerjagers in de gaten om nooit iets te missen van het laatste sneaker nieuws.


Nike Dunk Low Retro 'Michigan'

DD1391-700 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders