Skip to content
Newsfeed

Nike Dunk Low komt in een tropische colorway

10 januari 2022 18:00
Nike Dunk Low komt in een tropische colorway

De Nike Dunk Low krijgt een tropisch kleurenschema. De eerste beelden van deze kleurrijke sneaker zijn opgedoken. Hoe het model gaat heten en wanneer het gereleased gaat worden, is nog onbekend. Wel kunnen we de sneaker hoogstwaarschijnlijk in 2022 verwachten.

De Dunk Low komt opnieuw met een opvallend design. In december 2021 bracht Nike de ‘Winter Solstice‘ uit die inspiratie haalde uit de kortste dag van de winter. Nu komt het merk met een Dunk, geïnspireerd op de tropische temperaturen. Het model heeft een opvallend design en hint naar de zomer met zijn kleuren en details.

De aankomende Dunk Low heeft nog geen naam gekregen. Op het design worden de kleuren roze, paars, groen en blauw gecombineerd. De sneaker heeft een witte upper en is gemaakt van woven-like materiaal. De overlays zijn van leer en komen in de vrolijke zomerkleuren. Ook zien we op de hiel een tekening van een zonsondergang.

De Swooshes kleuren geel en roze. De hiel tab heeft een blauwe kleur gekregen en hierop is Nike in het wit gestikt. Op de tong is een vetertag te zien. Deze heeft hier een bamboo design gekregen. De buitenzool kleurt grijs. Deze zijn gemaakt van Nike Grind Rubber. Dit is een duurzaam initiatief van Nike.

De Nike Dunk Low heeft nog geen officiële foto’s of releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten.

Nike Dunk Low
Nike Dunk Low