Skip to content
Newsfeed

Nike Dunk Low ‘Ice’ met winterthema release

17 september 2021 13:00
Nike Dunk Low ‘Ice’ met winterthema release

Nike komt met een nieuw paar Dunks. De Nike Dunk Low ‘Ice’ is winter themed en komt in 2021 uit. De sneakers zijn geïnspireerd door het jaarlijkse ‘Harbin International Ice and Snow festival’ dat in China plaatsvindt. Tijdens dit festival zijn ijssculpturen te bekijken en kan er geskied worden. Het festival begint vaak begin het nieuwe jaar en gaat door tot eind februari.

Nike Dunk Low ‘Ice’ DO2326-001

De zomer is nog niet eens voorbij en Nike komt al met winter themed sneakers. De Nike Dunk Low ‘Ice’ heeft een grijze colorway met fluwelen details. De upper van het silhouet is gemaakt van satijn. Het swoosh logo is van fluweel, evenals de hieltabs en de details aan beide zijkanten. De sneaker heeft een teal-kleurige voering.

Op de hiel en neus zijn spelende kinderen te zien. Zo vind je op de hiel een embroidery van sleeënde kinderen en op de neus van de linker schoen een kind met traditioneel Chinese klederdracht aan. Op de hieltab zijn vlaggetjes geplaatst in verschillende kleuren.

De middenzool heeft een metallic grijze kleur. De buitenzool heeft een wat meer lichtgrijze kleur en is ietwat doorschijnend. De buitenzool heeft zilveren sneeuwvlokjes die aan de onderkant zichtbaar zijn. Op de binnenzool is het Chinese teken voor ‘Ice’ gestikt.

De Nike Dunk Low ‘Ice’ heeft nog geen exacte releasedatum. Wel zal het paartje in 2021 nog gereleased worden. Houd onze releasekalender in de gaten om deze sneaker niet te missen. Volg ons ook op Instagram, Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Nike Dunk Low Ice
Nike Dunk Low Ice
Nike Dunk Low Ice
Nike Dunk Low Ice