Skip to content
Upcoming

‘OG Infrared’ op de Nike Cross Trainer 3 Low

21 april 2020 17:49
‘OG Infrared’ op de Nike Cross Trainer 3 Low
Beluister dit artikel

Het is pas tien dagen geleden dat Nike meldde dat ze het oude Nike Cross Trainer 3 Low model weer terug wilde brengen. Met verschillende rumours die rond gingen dat streetwear giant Supreme samen met Nike een colorway zou maken is het meer dan logisch dat ze eerst zelf wat colorways op de markt gooien. Na de introductie van de ‘Neptune Green’ en de ‘Hyper Cobalt’ colorways komen ze nu ook met de ‘OG Infrared’ colorway.

Voordat de term ‘Dad Shoe’ een ding was ontstond er in de jaren 80 een model wat deze huidige trend perfect vertaald. Toen de fitness/aerobics boom steeds groter begon te worden kwam Nike met dé schoen voor deze trend. De Nike Cross Trainer 3 Low was een performance sneaker met de looks van toen.  

De sneaker was een combinatie van modellen, zoals de Air Trainer SC High. Samen met een slanke look en de vooruitstrevende technologieën van Nike kwam dit toffe resultaat. Het model is sinds zijn introductie een beetje onder de radar geschoven maar keert in 2020 weer keihard terug.

De upcoming colorway is deze OG Infrared colorway. Een kleurencombinatie die we voornamelijk kennen van de Air Max 90 en de Air Jordan 6. Een combinatie van wit, zwart en infrarood geeft de sneaker een nostalgische, maar zeker ook hedendaagse look.

We verwachten dat het model richting de zomer van 2020 uit zal komen. Zoals altijd zal hij uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Voor meer release informatie over deze sneaker check je de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vindt je ook het meest complete overzicht met releases die nog komen gaan, al geweest zijn en het meest gehyped zijn. 

Nike Cross Trainer 3 Low 'Infrared'

CN0924-101 · Prijs vanaf €114,-

Naar alle aanbieders
'OG Infrared'
'OG Infrared'
'OG Infrared'