Skip to content
Upcoming

Deze Nike Air Max 90 LX heeft met recht de ‘wow-factor’

10 april 2020 14:31
Deze Nike Air Max 90 LX heeft met recht de ‘wow-factor’

De Nike Air Max 90 LX blijft trouw aan zijn OG roots met de iconische zool met wafelpatroon, gestikte overlays en klassieke TPU-accenten. De levendige kleuraccenten en het gespiegelde bovenwerk van holografisch materiaal vormen een knipoog naar de ravecultuur van de jaren 90.

Het model is gemaakt van verschillende toffe materialen die deze sneaker direct de ‘wow-factor’ bezorgen. Met een strak bovenwerk wat bestaat uit subtiele pastelkleuren wordt door het glimmende TPU-materiaal de sneaker direct heel druk. Een andere factor die meespeelt is de panterprint in de lining van de sneaker.

Nike Air Max 90 LX ‘Laser Fuchsia’ | CQ2559-100

Als we dieper inzoomen op de manier hoe de sneaker opgebouwd is zien we een aantal toffe details. Zo is het TPU-materiaal gebruikt op de midsole en de midpannel. Hier overheen loopt een neon geelgroene Swoosh. Voor de toebox heeft Nike gebruik gemaakt van een super glad lederen materiaal dus creases zullen snel verschijnen. Op de tongue en in de insole heeft Nike het custom Smiley logo gebruikt. Op de tong is er een bloemetje rondom het logo geplaatst wat de sneaker extra zomers maakt. 

Deze Nike air Max 90 LX met TPU-materialen zal binnenkort uitkomen op Nike.com voor Nike+ members. Je wordt een Nike+ member door je hiervoor aantemelden op Nike.com. Voor meer informatie over deze sneaker check je de Sneakerjagers Releasekalender.

Nike Wmns Air Max 90 LX 'Laser Fuchsia'

CQ2559-100 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders