Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ RELEASE

11 maart 2019 12:04
Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ RELEASE

Nike springt opnieuw de ruimte in met de nieuwste editie van de Air Max 90. In 2014 kwam Nike al met de ‘Moon Landing’. Dit keer is er een make-over ontworpen. Op zaterdag 16 maart zal de gloednieuwe Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ gereleased worden.

In juli 2014 bracht Nike een van de meest unieke Air Max 90-creaties uit in een periode van bijna drie decennia lange geschiedenis. Dit was de Air Max Lunar 90 SP ‘Moon Landing’. De sneaker was compleet gebaseerd op de structuur van de maan en de kraters. Nu vijf jaar later wordt er een nieuwe Air Max 90 ‘Mars Landing’ toegevoegd. Door het enorme succes van de ‘Moon Landing’ heeft Nike een nieuwe versie ontworpen met een andere twist. Met een vergelijkbare esthetiek, is er nu een vurige combinatie van Mars Stone en Magma Orange ontworpen zoals de rode planeet. De Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ zal ook in de PS- en TD-maten worden uitgebracht.

De details

Deze opvallende colorway van het iconische Air Max-silhouet is bedoeld om planeet Mars na te bootsen. De kleuren Mars Stone en Magma Orange komen samen met een zwarte midsole gecombineerd met sterren. Hierdoor creëert de sneaker een complete sfeer van de ruimte. Daarnaast zie je verschillende Metallic-zilveren accenten op de tong en de hiel. De veters van de sneaker hebben dezelfde kleur als het Magma Orange. Een ander opmerkelijk detail is de outsole. Deze heeft namelijk een doorschijnend effect. De sneaker heeft een compleet reflecterend ontwerp.


Nike By You

Nike heeft nog een nieuwe functie toegevoegd om je eigen sneaker te ontwerpen. Dit zijn de Air Max 270 en VaporMax 2019 met een ‘Mars-thema’ uit het Nike Explorers Pack. Je kunt je eigen sneaker personaliseren. Voor het eerst kun je kiezen tussen veters, één rits of twee ritsen voor je Air Max 270. Daarnaast kan je ook patches toevoegen op het lipje op de hak. Bij de VaporMax 2019 kan dit op de tong van de sneaker. Wil jij je eigen Air Max 270 of de VaporMax 2019 personaliseren? Check dan snel de website.


De releasedatum van de gloednieuwe Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ is op zaterdag 16 maart en zal vanaf €157,- verkrijgbaar zijn. Benieuwd waar je deze sneaker kan bemachtigen? Check dan snel de storelist.

Nike Air Max 90 QS 'Mars Landing'

CD0920-600 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 QS 'Mars Landing'
CD0920-600
Nike Air Max 90 QS 'Mars Landing'
CD0920-600
Nike Air Max 90 QS 'Mars Landing'
CD0920-600
Images by Nike & Afew

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.