Skip to content
Upcoming

De ‘Pinstripes’ look komt nu ook op de Nike Air Max 90.

10 juni 2020 15:30
De ‘Pinstripes’ look komt nu ook op de Nike Air Max 90.

Nike blijft doorgaan met de viering van het dertig jarige bestaan van de Air Max 90. We hebben in geen tijden zo’n uitgebreide verjaardag gezien van een Nike Model. De Air Max 90 is dit jaar echt volledig ‘in the picture’ gezet door Nike. Dit komt voornamelijk door verschillende collabs en de terugkomst van OG colorblockings. Het model krijgt nu ook een subtiele Pinstripes colorway.

De Nike Air Max 90 heeft door de jaren heen bewezen de basis te kunnen zijn voor alle soorten colorways. Zo kan het model uiteraard zijn standaard jaren 90 look aan maar ook een strakke/elegante look. Voor de volgende colorway duikt Nike toch meer op dat tweede aspect: Elegantie. 

Het bovenwerk van deze release is gemaakt van een crème-kleurig canvas materiaal. Hier overheen zien we roze ribbelende streepjes in de vorm van de welbekende ‘Pinstripes’. De Swoosh is echter wel gemaakt van een lederen materiaal. 

Er is momenteel helaas nog geen releasedatum bekend van deze Nike Air Max 90 ‘Pinstripes’. We verwachten wel, gezien de colorway, dat deze sneaker eerder vroeg dan laat uit zal komen. Zodra dit gebeurt verwachten we hem bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht met alle sneakers die nog uit zullen komen. Je bekijkt hier ook de plekken waar je ze kunt kopen, wat ze kosten en extra informatie.

Nike Air Max 90 'Pinstripe'

CZ5593-100 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders