Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: De Nike Air Max 90 ‘Volt Oil’

20 mei 2020 11:00
Nu verkrijgbaar: De Nike Air Max 90 ‘Volt Oil’

Een paar dat op het eerste gezicht uit ziet als een normale general release met een gave colorway. Maar niets is wat het lijkt! De Nike Air Max 90 ‘Volt Oil’ zorgt ervoor dat je met omgedraaide tonglabels een dubbele take kan maken. En dan merk je het! Aan de hand bij de tong en de teen, er is een olieachtig effect dat op een zeer subtiele manier over de sneaker heen loopt. De sneaker is nu verkrijgbaar via Nike.com.

Nike Air Max 90 ‘Volt Oil’ | CZ0378-001

Er is gebruik gemaakt van dik gesneden premium leer die over de overlays zit. Dat is nog een ander hoogtepunt in de subtiele maar uitdagende aantrekkingskracht van dit heerlijke paar. En laten we natuurlijk niet de 3M reflecterende details op de swooshes vergeten. Gekleed in een ‘Volt’ kleur. Diezelfde tint komt terug in de eerder benoemde tong branding, op de kwart- en Nike Air details aan de achterkant. Je kan zien dat het merk zich tot het uiterste heeft ingespannen om deze heerlijk creatie neer te zetten.

Release info

Lang hoef je niet te wachten, want de sneakers zijn nu as we speak verkrijgbaar via Nike.com. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Max 90 'Volt Oil'

CZ0378-001 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike