Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Cork’ komt eraan

12 mei 2020 17:12
De Nike Air Max 90 ‘Cork’ komt eraan

De Nike Air Max 90. Een icoon in de sneaker én fashionwereld. Zoals jullie ondertussen wel weten bestaat het model dit jaar alweer 30 jaar en dat wordt groots gevierd. Zo is het model al verschillende keren uitgekomen in OG colorblockings en beginnen we nu ook steeds meer lifestyle colorways te zien, zoals de Caramel colorway die we begin deze week introduceerde. Er gaan momenteel beelden rond van een supertoffe Nike Air Max 90 ‘Cork’.

Nike Air Max 90 ‘Cork’ | CW6209-212

Het bovenwerk van de sneaker zit vol pastelkleurige details. Kleuren als Vanchetta Tan, Sail en Terra Blush worden niet gespaard. De sneaker heeft een zachte afwerking door het langharige suède wat gebruikt is op de zijkanten. Ook zien we dat er in plaats van het synthetische mesh een katoenen mesh is gebruikt voor deze release. 

Release

Momenteel is er helaas nog geen releasedatum bekend van deze Nike Air Max 90 ‘Cork’. Gezien de colorway verwachten wij echter wel dat hij eerder vroeg dan laat uit zal komen. Zoals altijd zal hij waarschijnlijk droppen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

In de tussentijd Check je de Sneakerjagers Releasekalender voor alle updates over deze release en eventuele updates over andere Air Max 90 colorways.

Nike Air Max 90 Cork 'Terra Blush'

CW6209-212 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Cork'
Air Max 90 'Cork'
Air Max 90 'Cork'
Air Max 90 'Cork'
Images by Atmos