Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 720 ‘Hyper Crimson’ exclusief voor Nike members

22 mei 2019 15:44
Nike Air Max 720 ‘Hyper Crimson’ exclusief voor Nike members

De Nike Air Max 720 is misschien wel de Swoosh’s meest comfortabele sneaker ooit. Nu komt de 720 in een bijzondere colorway genaamd ‘Hyper Crimson’.

De Nike Air Max 720

De creative director Dylan Raasch en ontwerper Jesi Small kregen de opdracht om de Air tech van Nike naar een hoger niveau te tillen. De Nike Air Max 720 was het resultaat. Het model beschikt over een futuristische look en is vernoemd naar de hoogste Air Unit tot nu toe. De Air Unit is 360 graden zichtbaar, zowel horizontaal als verticaal en daar komt ook de naam vandaan, 720. De sneaker is enorm comfortabel en heeft een mooie, minimalistische look.

Image by Nike

Het bovenwerk is van zwart mesh en wordt versterkt door een bijpassende zool en veters. De tussenzool beschikt over opvallende details, namelijk ‘Hyper Crimson’ spetters. Op de tussenzool is ook een Swoosh te vinden in een metallic grijze kleur. De Nike branding bestaat uit dezelfde ‘Hyper Crimson’ kleur en past goed bij de sneaker.

De nieuwe colorway van de Air Max 720 is alleen beschikbaar voor exclusieve Nike members. Scrol verder om de foto’s te bekijken van de Nike Air Max 720 ‘Hyper Crimson’.


Nike Air Max 720 ‘Hyper Crimson’

Nike Air Max 720 'Black Speckle'

CJ1683-001 · Prijs vanaf €448,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike