Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Max Zephyr in What’s in the Box

7 december 2020 16:55
De nieuwe Nike Air Max Zephyr in What’s in the Box

Er staat weer een nieuw aflevering van What’s in the Box online op het Sneakerjagers YouTube kanaal. En in deze aflevering hebben we het nieuwste lid van de Air Max familie, namelijk de Nike Air Max Zephyr. Check de video hieronder.

Nike Air Max Zephyr

De Air Max Zephyr is het allernieuwste Air Max model van Nike en is recentelijk uitgekomen. Toch zien we duidelijk dat deze Air Max invloeden heeft van andere Air max modellen.

De meest opvallende is natuurlijk de zool van de sneaker. Deze lijkt te komen van de Nike Air Max 720 en is de grootste Air unit van Nike tot nu toe. Dit zorgt natuurlijk voor ongekend veel comfort. Daarnaast, als we kijken naar de toebox van de sneaker, zien we inspiratie van de Nike Air MAx 270 React. Dit model van Nike een aantal vlakken en kleuren op de toebox en dat is bij deze Nike Air Max ook het geval.

Air Max Zephyr

Air units

Naast de gigantische Air unit in de zool zitten er ook een aantal Air units op het bovenwerk van de sneaker. Deze zijn niet om de demping te bevorderen maar zien er wel erg tof uit. Zo zijn er twee te zien op beide kanten van het bovenwerk en zit er ook nog eens eentje in de tong.

Air Max Zephyr

Release

De release van de Nike Air Max Zephyr is al geweest en is nog verkrijgbaar bij verschillende retailers. Check de knop hieronder om jouw sneaker te shoppen!

Nike Air Max Zephyr Photon Dust

CT1682-002 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders