Skip to content
Upcoming

Bespaar €55 op de OBJ x Nike Air Max 720 ‘Black’

29 april 2020 08:00
Bespaar €55 op de OBJ x Nike Air Max 720 ‘Black’

Odell Beckham Jr. en Nike hebben een rijke geschiedenis met elkaar. Vorig jaar brachten de twee de eerste versie uit van de OBJ x Nike Air Max 720. Deze sneaker heeft door de maanden al een aantal verschillende colorways gekregen. Aan de sneaker hing altijd een prijskaartje van €200,- en was voor veel misschien net iets te duur. Nu kan je de minimalistische ‘Black’ colorway scoren voor €145,-.

Het bovenwerk van de sneaker is opgebouwd uit Mesh, glad leer, nubuck en suede. Door het gebruik van al deze materialen krijgt de sneaker zo veel diepte en een bijzondere look. De zand kleurige suede tong bied wat contrast aan de sneaker terwijl de rest van het bovenwerk zwart is gekleurd. Natuurlijk zit het bovenwerk van de sneaker op de enorme Air bubble die 360 graden onder de upper loopt.

De OBJ x Nike Air Max 720 ‘Black’ kan je nu scoren voor €145,-. Check hieronder de knop om de sneaker te shoppen en bekijk zeker onze Happy Sneaker Days pagina om op de hoogte te blijven van alle steals en deals.


Nike Air Max 720 OBJ 'Black'

CK2531-002 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date