Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 “The Masters of Air”

20 februari 2017 15:14
Nike Air Max 1 “The Masters of Air”


Het ziet er naar uit dat Nike geen gras laat groeien over het 30 jarige bestaan van het populaire/model, de Air Max 1. Afgelopen dagen verschenen er online een aantal beelden van een nieuwe, interessante, colorway.

Een “What The” thema is gebruikt over de mudguard van de sneaker. Dit hebben we al eerder gezien bij Nike gezien, namelijk bij de Dunk “What The Dunk”. Het ziet er naar uit dat Nike dus het zelfde gaat doen alleen dan met de Nike Air Max 1 én een stuk subtieler. Geruchten zeggen dat de sneakers gelinkt zijn aan “The Masters of Air”, een aantal mensen die gezien worden als de grootste Air Max verzamelaars van de wereld. Afgelopen jaar verscheen een mini documentaire (Link: https://www.youtube.com/watch?v=bNzmKrJBJ8c) over deze sneaker verzamelaars.

Als we inzoomen op de colorway zelf zien we een zwarte leren upper met een geperforeerde toebox en lining. Een zwarte midsole en een geliefde Gumsole vormen de onderkant van de sneaker. Het hoogtepunt van de sneaker is de mudguard. Deze is opgemaakt uit stukjes van classic Air Max 1 releases. Zo zien we gedeeltes van de: Air Max 1 Animal, OG Red, OG Blue, Patta x Parra “Burgundy”, Patta Chlorophyll, Atmos Viotech en de Atmos Safari.

Er is nog geen exacte release datum maar er wordt verwacht dat de sneaker op of rond Air Max Day zal releasen (26 Maart).

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook & Instagram!