Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 DNA CH.1 ‘Purple Punch’ release reminder

12 maart 2020 20:53
Nike Air Max 1 DNA CH.1 ‘Purple Punch’ release reminder

Eindelijk kunnen we weer jagen op een Air Max 1 sneaker. Het heeft even geduurd, maar aanstaande vrijdag 13 maart zal de Nike Air Max 1 DNA CH.1 ‘Purple Punch’ om 09:00 uur verkrijgbaar zijn. Gezien de enorme vraag en verlangen naar nieuwe Air Max 1 colorways zal deze release naar verwachting dan ook direct uitverkopen. Maar deze release is meer dan een nieuwe Air Max 1 colorway.

Nike Air Max 1 DNA CH.1 ‘Purple Punch’ | AR3863-101

De Air Max 1 ‘Purple Punch’ maakt onderdeel uit van het DNA CH.1 pack van Nike. Naast deze Air Max 1 zit er ook een Air Huarache. Beide modellen zijn nauw verbonden met elkaar door hun gedeelde historie. De Air Huarache kwam vier jaar later dan de Air Max 1 op de markt en komt tevens van de inventieve handen van mastermind Tinker Hatfield. Beide designs worden inmiddels door vele sneakerheads op handen gedragen mede door de innovative evolutie die beide modellen te weeg brachten. Voor de Air Max 1 is de zichtbare Air-unit een kenmerkend design eigenschap en voor de Air Huarache zijn dat uiteraard de neopreen sock en een speciale strap om de hiel.

Het Nike Air DNA CH.1 pack borduurt verder op de legacy van deze twee modellen met een aantal subtiele vernieuwingen. Zo heeft Nike van beide designs de OG colorway verwisseld en komt de Air Max 1 in de ‘Purple Punch’ colorway die we kennen als de OG Huarache colorway. Daarentegen komt de Nike Air Huarache in de OG ‘Royal Blue’ colorway die we uiteraard kennen van de AM1. Tevens maken ze gebruik van elkaars specifieke features, waardoor de Air Max 1 ‘Purple Punch’ nu een neopreen tong heeft en de hielpatch en Swoosh gemaakt zijn van rubber.

Release

De Nike Air Max 1 ‘DNA CH.1’ pack zal vanaf vrijdag 13 maart 2020 om 09:00 uur verkrijgbaar zijn via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Wees er zoals gezegd op tijd bij, want de vraag is enorm. Wil je deze release niet te missen en een reminder ontvangen 10 minuten voor de release? Download dan onze App in de Apple App Store of Google Playstore en zet de Release Reminder aan. Succes bij de release!

Nike Air Max 1 DNA CH.1 Pack 'Huarache - Purple Punch'

AR3863-101 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 DNA
Air Max 1 DNA
Air Max 1 DNA
Images: @lemkus_