Skip to content
Upcoming

Nieuwe Steve Madden sneakers of Air Jordan samenwerkingen?

14 oktober 2019 15:45
Nieuwe Steve Madden sneakers of Air Jordan samenwerkingen?

Nadat Steve Madden al eerder schoenen heeft uitgebracht die verdacht veel op Yeezy’s leken, heeft hij nu weer een nieuw silhouet uitgebracht. Deze keer hebben de sneakers wel heel veel weg van twee bekende Nike Air Jordan samenwerkingen.

De Steve Madden sneaker is een high-top model dat in twee verschillende colorways uitkomt. De onafgemaakte look die ontstaat door verschillende losse overlays op de sneaker. Deze look was ook te zien in de Off-White x Nike Air Jordan 1. De sneaker released in een rood met witte colorway en een taupe met witte colorway. De rood met witte colorway lijkt op de Off-White x Nike Air Jordan 1 Retro High Chicago colorway. De taupe met witte colorway heeft daarentegen veel weg van de Travis Scott x Nike Air Jordan 1. De overlays die op de sneaker te zien zijn en de vorm van de sneaker zijn beide vergelijkbaar met die van een Air Jordan 1. De sneakers worden afgemaakt door een ster branding op de zijkant en een oversized tong.

Check de foto’s hieronder om de Steve Madden sneakers te vergelijken met de twee Air Jordan samenwerkingen. Houd ook de sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie over nieuwe sneaker releases.


Steve Madden vs. Nike Air Jordan

Steve Madden vs. Nike Air Jordan
Images by Steve Madden & StockX