Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorways van Comme des Garçons Play x Converse Chuck 70 nu verkrijgbaar

2 april 2020 10:00
Nieuwe colorways van Comme des Garçons Play x Converse Chuck 70 nu verkrijgbaar

Je hebt ze vast wel eens gezien of wellicht heb je ze zelf een paartje in je kast staan, de Comme des Garçons x Converse Chucks. De colorways die zijn verschenen waren een groot succes en binnen no-time uitverkocht. Maar goed nieuws, de twee komen opnieuw met een samenwerking. En niet zomaar één, want er zijn drie nieuwe colorways op de Converse Chuck 70 low en high model verschenen. De Comme des Garçons Play x Converse Chuck 70 Hi & Low zijn vanaf nu, 2 april 2020, verkrijgbaar via Converse.

Comme des Garçons is een Japans modemerk dat is opgericht in 1969. Het bekende merk dat al 51 jaar mee gaat heeft sinds 2004 een warenhuisconcept dat gebaseerd is op de markt. Hier worden de belangrijke collecties verkocht en de andere merken die onder CDG vallen zoals, Play en Shirt. De oorspronkelijke marktwinkel is Dover Street Market, Londen. Ondertussen zit DSM in verschillende wereldsteden.

Comme des Garçons Play x Converse Chuck 70

De drie verschillende colorways op de Converse Chuck 70zijn helemaal te gek voor de zomer die eraan zit te komen. Zowel het hoge en het lage model zien er te gek uit. De groene colorway die zal verschijnen heeft een bovenwerk dat bestaat uit canvas en een rubberen toebox. Deze heeft een witte crème kleur net zoals de zool en de veters. Dit is overigens het zelfde op de blauwe en de roze colorway. Alle drie de colorways, op het lage en het hoge model hebben natuurlijk het welbekende hartje van CDG. Op de binnenzool van de sneaker staat ‘Converse Play Comme Des Garçons’.

Deze fantastische colorways zullen vanaf 2 april exclusief via Converse verschijnen. Houd voor meer info de releasekalender goed in de gaten en volg ons op social media. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste updates en nieuwste sneaker releases. Je kunt de sneakers hieronder bewonderen!

Comme des Garcons X Converse Chuck Taylor Hi 'Bright Green'

168299C · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Comme des Garcons X Converse Chuck Taylor Hi 'Bright Green'

168302C · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Comme des Garcons X Converse Chuck Taylor Hi 'Bright Pink'

168301C · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

Comme des Garcons X Converse Chuck Taylor Low 'Bright Pink'

168304C · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Comme des Garcons X Converse Chuck Taylor Hi 'Bright Blue'

168300C · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Comme des Garcons X Converse Chuck Taylor Low 'Bright Blue'

168303C · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Images by: Converse