Skip to content
Brand

Bekijk de Proud to Be 2024 collectie van Converse

20 mei 2024 16:47
Bekijk de Proud to Be 2024 collectie van Converse

Converse blijft haar toewijding aan de LGBTQIA+ gemeenschap voortzetten en viert in 2024 haar 10e Pride campagne met de gloednieuwe Proud to Be collectie.

Dit jaar is de Proud to Be collectie ontworpen door de LGBTQIA+ medewerkers en bondgenoten van Converse, geïnspireerd op het Westen en de vooruitstrevende geest van de queer-community. Opvallend is natuurlijk het levendige kleurenpalet dat mensen helpt zich te onderscheiden en openlijk te leven.

Andere unieke ontwerpdetails zien we bijvoorbeeld verschijnen met de Run Star Utility Scandal XC met de transgendervlag. Of kijk eens naar de Chuck 70 met een platina bovenkant en een op een harnas geïnspireerde versiering. Verder zijn Westerse borduursels, visuele Chuck patches, nummerplaten en neon-regenboog buitenzolen te vinden in de hele collectie.

Daarnaast is de Chuck Taylor All Star, zowel de hoge, lage als platform uitvoering, aanpasbaar via Converse By You. Daarmee kun je gepersonaliseerde veters, vlaggen, sterren, harten, vlammen, versieringen en tong patches toevoegen.

Enthousiast geworden? Goed nieuws, want de Converse Proud to Be 2024 collectie en Converse By You experience zijn nu verkrijgbaar op de website van Converse!

Converse Proud to Be 2024 Chuck 70
Converse Proud to Be 2024 collectie
Converse Proud to Be 2024 Chuck Taylor All Star Lift Platform Pride
Converse Proud to Be 2024 Chuck Taylor All Star Pride
Converse Proud to Be 2024 collectie
Converse Proud to Be 2024 Run Star Utility Scandal CX Pride
Converse Proud to Be 2024 collectie
Converse Proud to Be 2024 Chuck 70 Pride