Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering van The Pay Check met John Agésilas

4 juli 2022 19:03
Nieuwe aflevering van The Pay Check met John Agésilas

The Pay Check komt met een gloednieuwe aflevering en met een gloednieuwe gast. Op dinsdag 5 juli 2022 komt aflevering vijf van The Pay Check met Pay Kolmüs op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Deze aflevering is John Agésilas te gast. John is choreograaf en heeft mogen werken met merken als Nike, adidas en Evisu.

The Pay Check

Pay Kolmüs ontvangt een hoop gasten in haar YouTube-serie The Pay Check. Zo zijn Edson Sabajo, Neenah, DJ Sueside en Kwills in de afgelopen afleveringen aan tafel geschoven. Samen met Pay bespreken zij sneakers, hiphop en alles wat daar mee te maken heeft. De gasten hebben verschillende achtergronden waardoor iedere aflevering uniek is.

The Pay Check
Images by Sneakerjagers

Pay Kolmüs (@payfresh) is van alle markten thuis en heeft al twintig jaar ervaring in de muziek- en entertainmentindustrie. Op deze manier heeft ze een groot netwerk opgebouwd. Ze werkte als muziekjournalist en artist manager met een hoop verschillende artiesten en merken.

Ze heeft verschillende bekende artiesten mogen interviewen, waaronder Public Enemy, Nas, Ne-Yo en Ice Cube. Daarnaast had ze haar eigen radioshow en maakte ze mixtapes voor verschillende artiesten.

The Pay Check
The Pay Check

Met haar uitgebreide kennis van het muziekveld heeft ze verschillende posities verworven. Momenteel is ze lid van de Raad van Toezicht van De Melkweg. Dit is één van de grootste hiphop podia in Amsterdam. Als artiest consultant helpt ze nieuwe creatieve talenten met het strategisch opbouwen van hun naam en werk.

Daar blijft het niet bij. Naast haar job bij de Melkweg is ze mentor en docent bij Master The Mix Academy, The Foundation en ICMA. Uiteraard heeft Pay een enorm grote passie voor sneakers, met name de Nike Air Max 1.

John Agésilas

In de vijfde aflevering is John Agésilas (@johnagesilas) te gast. John is een choreograaf en DJ. Agésilas is opgegroeid met Afrikaanse muziek, jazz, disco en funk en ontdekte op jonge leeftijd hiphop en B-Boying. Hij was op vroege leeftijd al zeker van wat hij wilde worden, namelijk danser. John heeft de jazzdance groepen AJDJazz en Southern Roots Jazz Dancers opgericht en werd later lid van Fusion Allstars. Hij heeft zelfs voor internationale artiesten mogen dansen en choreograferen, waaronder Earth Wind and Fire, Donna Summer en het Metropole Orkest.

John Agésilas
John Agésilas

Later in de carrière van John heeft hij als choreograaf mogen werken voor een hoop bekende merken. Zo trokken Nike, adidas, Vivienne Westwood, Evisu, Bjorn Borge en Paul Smith bij hem aan de bel. Hij heeft zelfs, samen met MOJO, zijn eigen theatershow ‘Intrepertationzz’ opgezet. Ook was hij één van de oprichters van Risk Sound System.

Tegenwoordig houdt John zich bezig met zijn eigen dansschool FOUNDATION en met Amsterdam Dance Event (ADE). Met FOUNDATION wil Agésilas het sociale aspect terugbrengen op de dansvloer, ‘stage presence’ op het podium versterken en het niveau omhoog werken in de battle cultuur.

Voor ADE werkt John als DJ, organisator, boeker en samenwerkingspartner. Hij weet dan ook veel van evenementen en heeft zijn eigen dansfestival FOREVER opgericht. FOREVER is één van de grootste dansfestivals ter wereld.

Vijfde aflevering

Op dinsdag 5 juli 2022 om 20:00 uur ’s avonds komt de vijfde aflevering van The Pay Check met John Agésilas live op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. In de talkshow wordt er in een luchtige sfeer gepraat, gediscussieerd en gelachen. Onderwerpen zoals sneakers en muziek komen voorbij.

Pay & John

Houd onze Instagram in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van de laatste The Pay Check afleveringen. Download de Sneakerjagers app en zorg ervoor dat je je push-meldingen aan hebt staan. Zo mis je nooit meer een nieuwe aflevering van jouw favoriete Sneakerjagers serie.