Skip to content
Upcoming

De Naruto x adidas collab komt eraan!

3 juli 2019 15:54
De Naruto x adidas collab komt eraan!

Nadat adidas ons in 2018 een samenwerking bracht met de anime serie Dragon Ball Z, lijkt het erop dat er nu een samenwerking onderweg is met de serie Naruto. Dankzij foto’s van @solebyjc hebben wij een first look gekregen van een Naruto x adidas sneaker. Deze sneaker is waarschijnlijk onderdeel van de Naruto Shippuden collectie.

Naruto is een Japanse stripserie, geschreven door Masashi Kishimoto. Ook is er een gelijknamige animeserie van gemaakt. De hoofdpersoon heet Uzumaki Naruto, een luidruchtige, hyperactieve, puberale ninja die constant opzoek is naar erkenning en goedkeuring. In 1999 werd de strip voor het eerst gepubliceerd door uitgever Shueisha in Japan. In oktober 2006 kwam uitgeverij Kana met een Nederlandstalige versie op de markt. Jammer genoeg is de serie nog nooit op televisie gekomen in Nederland en dit gaat hoogstwaarschijnlijk ook niet gebeuren.

Naruto x adidas details

Na het overweldigende succes van de samenwerkingen met Dragon Ball Z en Game of Thrones is nu Naruto aan de beurt. Samen hebben zij een sneaker ontworpen die is geïnspireerd op een personage uit de serie genaamd Haruno Sakura. Sakura is een belangrijk personage in de serie. Zij is een getalenteerde medische ninja en lid van Team Kakashi.

De sneaker vertegenwoordigd trots de karakteristieke kleuren roze en rood van Sakura Haruno. Verder bevinden er zich vele details verspreid over de sneaker. Zo staat er net onder de enkel “T.7”. Dit staat voor Team 7 (Team Kakashi). Op de veters bevinden zich ‘Hidden Village Janki’ kenmerken. Verder beschikt de BOOST midsole over een effen witte kleur met een contrasterende rode Continental outsole. Om de sneaker af te maken is er ook nog een bijpassende inlegzool. Als finishing touch heeft het inlegzooltje een paarse kleur met hier overheen een illustratie van Sakura en het logo van Naruto.

Scroll naar beneden voor een gedetailleerde first look van de samenwerking tussen Naruto x adidas. Wanneer de samenwerking uitkomt is ook nog niet bekend, maar wij verwachten niet dat dit de enige sneaker is die uit zal komen, dus houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


naruto x adidas
naruto x adidas
naruto x adidas
Images by @solebyjc