Skip to content
Upcoming

Naast de Nike Air Max 90 ‘Python’ komt er ook een ‘Green Python’

7 juni 2019 15:58
Naast de Nike Air Max 90 ‘Python’ komt er ook een ‘Green Python’

Het is nog niet zo heel lang geleden dat het bekend is geworden dat Nike een Air Max 90 ‘Python’ gaat uitbrengen. Deze sneaker komt oorspronkelijk uit 2003, hier komt nu dan ook een retro versie van. Wij kunnen jullie nu mededelen dat er nog een sneaker aan deze collectie wordt toegevoegd. De ‘Green Python’. Deze sneaker is net zoals de ‘Python’ zestien jaar geleden voor het eerst gereleased en krijgt een nieuwe retro versie.

Zoals het model al een beetje weg geeft komt dit model uit 1990. In de jaren daarna is het een enorme hit geworden en zijn er al ontzettend veel colorways van gereleased, waaronder de ‘Python’ en de ‘Green Python’. Denk bijvoorbeeld aan de Off-White X Nike Air Max 90 ‘Black’ en de ‘Desert Ore’ die Virgil Abloh ontworpen heeft. Dit zijn gigantische hitjes geworden.

Nike Air Max 90 ‘Green Python’ | CD0916-001

Laten we beginnen bij de body van de sneaker. De toebox en de heel zijn bedekt met stevig leer in een zwarte kleur. Daarnaast zijn er overlays geplaatst van snakeskin. Deze overlays lopen van de zijkant van de sneaker tot aan de tenen. Vervolgens heeft hij een mudguard van zacht suède in een zwarte kleur. Tevens staat er achterop de heel een zwarte heeltap. In de heeltap staat het Nike logo en die bevat een rode kleur. De Air Bubble hebben ze van binnen ook rood gemaakt. Al met al ziet de sneaker er weer compleet uit, net zoals in 2003.

Dit paar gaat samen met de ‘Python’ op donderdag 13 juni uitkomen en zal een kostprijs van €140,- bedragen. Ben jij benieuwd waar en hoe laat je dit paartje aan jou collectie kan toevoegen? Check dan snel even onze releasekalender.


Nike Air Max 90 QS 'Green Python'

CD0916-001 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Green Python
Nike Air Max 90 Green Python
Nike Air Max 90 Green Python
Nike Air Max 90 Green Python
Nike Air Max 90 Green Python
Nike Air Max 90 Green Python
Images by: Nike
Uitgelichte afbeelding: 43einhalb