Skip to content
Upcoming

Naast de Nike Air Max 90 ‘Mixtape’ Side-A zijn er ook beelden van een zwarte Side-B colorway

13 juni 2019 13:36
Naast de Nike Air Max 90 ‘Mixtape’ Side-A zijn er ook beelden van een zwarte Side-B colorway

Het is nog maar een paar dagen geleden dat het bekend is geworden dat Nike de Air Max 90 gaat eren met een ‘Mixtape’ ‘Side A’ colorway. Plots zijn er nu ook beelden opgedoken van een zwarte ‘Mixtape’ ‘Side B’ colorway. Over deze zwarte colorway kunnen we in ieder geval zeker zeggen dat er een aantal colorways in verwerkt zijn die we ook zagen verschijnen op de witte colorway.

De ‘OG Infrared’, ‘King of the Mountain’, ‘Anniversary Cork’, ‘Moon Landing’, ‘Untold Truth’, ‘OG Ostrich’ en de ‘BRS Powerwall’ zitten hier in verwerkt. In plaats van de ‘Lemon Frost’ hebben ze in deze sneaker de ‘Sunblush’ colorway verwerkt. Dit paartje heeft een totaal ander uiterlijk dan de ‘Side-A’ Maar is zeker een must have voor de ‘Air Max 90’ fans onder ons.

Closer look

Voor zover we kunnen zien is de body van de sneaker geheel bedekt met een zwarte kleur en zit er een zacht paarse mudguard op. Daarnaast heeft het een roze Swoosh en zijn de veters ook roze van kleur. De veters zijn zo aangebracht zoals ze op de ‘Powerwall’ colorway zijn aangebracht. Voor de rest komen de details redelijk overeen met de witte colorway. In plaats van “Side A” staat er op de tong van deze sneaker “Side B” en “33 1/3 RPM”. Op deze sneaker is ook aan de binnenste zijkant een vlak te vinden met een ‘Moon Landing’ patroon. Als finishing touch hebben ze op de outsole alle colorways geschreven die in de sneaker verwerkt zijn.

Wanneer deze sneaker gaat releasen kunnen we jullie nog niet vertellen. Of ze gaan releasen in een pack samen met de Witte colorway is dan ook nog niet bekend, maar de kans zit er wel degelijk in. Wat de exacte kostprijs gaat bedragen kunnen we ook nog niet vertellen, maar als we gaan kijken naar de eerste colorway verwachten we dat hij zo’n €170,- gaat bedragen. Kan jij niet wachten op de release van dit pareltje? Houd onze releasekalender en onze socials zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten.


Nike Air Max 90 Premium 'Black Mixtape'

CI6394-001 · Prijs vanaf €250,-

Naar alle aanbieders
Images by: YLT_R3