Skip to content
Upcoming

N.E.R.D. X adidas X Pharrell Williams NMD Hu ‘Cream’

18 september 2018 11:50
N.E.R.D. X adidas X Pharrell Williams NMD Hu ‘Cream’

De stroom aan adidas NMD X Pharrell Williams lijkt niet te stoppen. Zo zijn er nu foto’s van de nieuwe N.E.R.D. X adidas X Pharrell Williams collab opgedoken.

N.E.R.D. is een Amerikaanse muziekgroep, de groep combineert funk, rock en hip-hop en zijn dus niet voor eens stijl te vangen. Een van de leden is dan ook niemand minder dan Pharrell Williams. De keuze voor deze NMD is dan ook logische keuze.

De sneaker heeft een lichte cream colorway gekregen met licht roze accents. Wat de NMD Hu zo herkenbaar maakt is het vetersysteem, dat volledig aan de buitenkant zit. Deze heeft, net als de outsole, een gum-kleur gekregen. De midsole lijkt in de eerste instantie licht blauw maar ook andere foto’s lijkt de zool wit. Het zou dus kunnen dat deze een bepaalde afwerking krijgt die hier voor zorgt. Op de voet van de linkerschoen staan verschillende chinese tekens en op de rechter schoen staan N.E.R.D.

De adidas X Pharrell Williams sneakers zullen rond de €250,-, wanneer en in welke hoeveelheden de sneaker uitgaat komen in nog niet bekend.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


N.E.R.D. X adidas X Pharrell Williams NMD Hu ‘Cream’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: €250,-
Colorway: Cream/Pink
Stylecode: EE8102
Bekijk hier de storelist>>

Images by yankeekicks